- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 30
ALLAH razi olsun gullum en onemli seyi yaptim cbm takmadim gitiim burallardan biraz kafami dinledim Rabimde nasip etii hamd olsun Darisi sana ve olmayanlara olsun cnmlarim benim
Amin cnm aminnnm kuzum ne kadar zor oldugu bilmezmiyim 5 yildir bekliyorum Rabim tez zamannda sanada nasip etsin insaAllahSağol canım amin inşallah Rabbim sesini duyar güzel kalpli arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah eskiden bu kadar değilde gittikçe üzülüyom dahada inşallah Rabbim sesimi üzgünlüğümü duyar banada nasip eder inşallahhh
Kuzum sakin uzulmeee olurmu,stres,yapma rabbim zamani gelince ole guzel,veriyokiSağol canım amin inşallah Rabbim sesini duyar güzel kalpli arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah eskiden bu kadar değilde gittikçe üzülüyom dahada inşallah Rabbim sesimi üzgünlüğümü duyar banada nasip eder inşallahhh
Amin cnm aminnnm kuzum ne kadar zor oldugu bilmezmiyim 5 yildir bekliyorum Rabim tez zamannda sanada nasip etsin insaAllah
Kuzum sakin uzulmeee olurmu,stres,yapma rabbim zamani gelince ole guzel,veriyoki
Aynen bebegim dene rahat birak kenddini hopi bul kendine onla ugrasAmin canım bende deneyecem uzaklaşacam buralardan biraz bakalım kafaya takmayacam
Cokkk sevindim canımm sag salim kucağına alırsın inşallah.Sevda çalışmaya başlayacaktı oda benim gibi son ay hüsrana uğramıştı ara neticem çalışcam demiştiAynen bebegim dene rahat birak kenddini hopi bul kendine onla ugras
Allah razi olsun Cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin tek korkum iste bu betahcg 802.8 cikti yani 5 haftalik ama sata gore 3 hafta 6 gunluk kafam cok karistiCokkk sevindim canımm sag salim kucağına alırsın inşallah.Sevda çalışmaya başlayacaktı oda benim gibi son ay hüsrana uğramıştı ara neticem çalışcam demişti
Neden canım önden giden gebelikler olabilir canım önemli olan geri olmaması kötü düşünme dr gittinmiAllah razi olsun Cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin tek korkum iste bu betahcg 802.8 cikti yani 5 haftalik ama sata gore 3 hafta 6 gunluk kafam cok karisti
Yarin insaAllah gidicemm cnm dua edin bannaNeden canım önden giden gebelikler olabilir canım önemli olan geri olmaması kötü düşünme dr gittinmi
Tamam canım dr daha iyi bilir ama asla stres yapma Kaderi çok iyi bilen bir insansın daha öncelerdeki sohbetlerimizde hiç isyan etmedin ümitsizliğe kapılmasın Allah seni sağlıklı bir bebekle mükâfatlandırırYarin insaAllah gidicemm cnm dua edin banna
Aynen oyle cnm kader den otesi yokkk haklisin takmam lazimTamam canım dr daha iyi bilir ama asla stres yapma Kaderi çok iyi bilen bir insansın daha öncelerdeki sohbetlerimizde hiç isyan etmedin ümitsizliğe kapılmasın Allah seni sağlıklı bir bebekle mükâfatlandırır
Insallahh rahat ol stres iyi değil heleki hamilelikte
İnsallah kuzum hakinda hayirlisi :)kızlar ben kırmızıları gördümyarın hormon testi yaptırmaya gidicem tekrardan adetin 3. günü gidiliyormuş çok net çkıyormuş sonuçşar eşimde sprem testine gidecek Hayırlısı olsun hakkımızda
Merhaba cnm hormon testi nasil oluyo ???kızlar ben kırmızıları gördümyarın hormon testi yaptırmaya gidicem tekrardan adetin 3. günü gidiliyormuş çok net çkıyormuş sonuçşar eşimde sprem testine gidecek Hayırlısı olsun hakkımızda
prolaktin fsh yumurtalıklara falan bakacaklar vanım en uygun gün adetin 3. günüymüşi yarın gidiyorum işte bakalım ne olacakMerhaba cnm hormon testi nasil oluyo ???
Ben devlet hastanesinde muayne olmustum bi sorun yok dediler hic test felanda istemediler acaba özele gidip hormon testi yaptirsammi bende ??prolaktin fsh yumurtalıklara falan bakacaklar vanım en uygun gün adetin 3. günüymüşi yarın gidiyorum işte bakalım ne olacak
Ben devlet hastanesinde muayne olmustum bi sorun yok dediler hic test felanda istemediler acaba özele gidip hormon testi yaptirsammi bende ??
Bilmiyorumkii cnm zaten hicc memnun kalmadimm adet olsam özele gidecemtest yapmadan sorunun yok nasıl dediler ki :/