Cnm gebelik oluncada öyle cıkıyomuşya hadi inşallahKızlar bat 27 ocak ovulasyon testi aldım . Silikti önceleri 14 ünde net çift çizgi çıktı nasılsa gecti yumurtlama diye bakmadım. Dün yaptım silik çıktı bugün tekrar pozitif çıktı bi fikri olan var mı test mi bozuk acaba iki kere mi yumurtluyorum
Kiz hebelik warsada ole cikiyo diyolar ple ogrenende cok warcBenimde dün en koyuydu ama çok hastaydım değerlendiremedik çok üzüldüm
bugün yaptım silik çizgi bile çıkmadı yaKiz hebelik warsada ole cikiyo diyolar ple ogrenende cok warc
Gebelik testinimi yaptin silik cizgi cikti ? Adetinin gecmesini bekleB
bugün yaptım silik çizgi bile çıkmadı ya
Hayır ovulasyonu. Daha 1 hafta var bat a o yüzden mecbur beklicemGebelik testinimi yaptin silik cizgi cikti ? Adetinin gecmesini bekle
Bekle walla insallah hamissindir bari nezamandir deniyorsun balimHayır ovulasyonu. Daha 1 hafta var bat a o yüzden mecbur beklicem
2. Ay bu canım. Normalde 1.5 sene düşünmüyoduk 4. Ay bebek istemeye başladık. Ona rağmen takmıç durumdayım sürekli hastaneye gidiyorum buraya yazıyorum. Hatta geçen ay aşermem bile başlamıştıBekle walla insallah hamissindir bari nezamandir deniyorsun balim
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip rtsin Allah ım. Hem büyük ihtimal ikiz olur çifte mutlulukKızlar bende bu ay o mutlu haberi bekliyordum ama malesef olmadı şimdi pazartesi gün tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik lütfen bizim.için dua eder misiniz
Kiz piskolojinkmen warya insan neler neler dusunuyo hamile hisediyo stres yapma sen kalirsi insallah daha cok yeni deniyorsun :)2. Ay bu canım. Normalde 1.5 sene düşünmüyoduk 4. Ay bebek istemeye başladık. Ona rağmen takmıç durumdayım sürekli hastaneye gidiyorum buraya yazıyorum. Hatta geçen ay aşermem bile başlamıştı
Evet inşallah bakalım ya dua ediyorum sürekli hepimizeKiz piskolojinkmen warya insan neler neler dusunuyo hamile hisediyo stres yapma sen kalirsi insallah daha cok yeni deniyorsun :)
İnsallah az kaldi bakalim hamissindirEvet inşallah bakalım ya dua ediyorum sürekli hepimize
Aminnnnnİnsallah az kaldi bakalim hamissindir
Kac gun war bata ?Aminnnnn
1 ocakta oldum ama benim erken oluyo 27 si sözde bakalım ama giç hamiş gibi hissetmiyorum gözüm de canlanıyo hep regl olduğum felanKac gun war bata ?
İnsallah hamissindir ya illa belirti olcak diye bisey yok ama sik idrara cikma idrarda koku istah acilmasi falan yokmu1 ocakta oldum ama benim erken oluyo 27 si sözde bakalım ama giç hamiş gibi hissetmiyorum gözüm de canlanıyo hep regl olduğum felan
Yok canım ya geçen ay vardı ama bu ay yok test yaptım negatif çıktı idrardaİnsallah hamissindir ya illa belirti olcak diye bisey yok ama sik idrara cikma idrarda koku istah acilmasi falan yokmu
Hamile olabilirsin canım gebelik testi yap bi benceKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
Canım hamilelik testi yap hamile olabilirsin yum testi ile pozitif görerek hamileliğini öğrenen çok var inşallah hamilesindir güzel haberini bekliyorum heyecanlaKizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum