Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

ALLAH razi olsun gullum en onemli seyi yaptim cbm takmadim gitiim burallardan biraz kafami dinledim Rabimde nasip etii hamd olsun Darisi sana ve olmayanlara olsun cnmlarim benim

Sağol canım amin inşallah Rabbim sesini duyar güzel kalpli arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah eskiden bu kadar değilde gittikçe üzülüyom dahada inşallah Rabbim sesimi üzgünlüğümü duyar banada nasip eder inşallahhh

Sağol canım amin inşallah Rabbim sesini duyar güzel kalpli arkadaşım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah eskiden bu kadar değilde gittikçe üzülüyom dahada inşallah Rabbim sesimi üzgünlüğümü duyar banada nasip eder inşallahhh
Amin cnm aminnnm kuzum ne kadar zor oldugu bilmezmiyim 5 yildir bekliyorum Rabim tez zamannda sanada nasip etsin insaAllah

Kuzum sakin uzulmeee olurmu,stres,yapma rabbim zamani gelince ole guzel,veriyoki

Cokkk sevindim canımm sag salim kucağına alırsın inşallah.Sevda çalışmaya başlayacaktı oda benim gibi son ay hüsrana uğramıştı ara neticem çalışcam demişti
Allah razi olsun Cnm Rabim isteyen herkese nasip etsin tek korkum iste bu betahcg 802.8 cikti yani 5 haftalik ama sata gore 3 hafta 6 gunluk kafam cok karisti

Yarin insaAllah gidicemm cnm dua edin banna
Tamam canım dr daha iyi bilir ama asla stres yapma Kaderi çok iyi bilen bir insansın daha öncelerdeki sohbetlerimizde hiç isyan etmedin ümitsizliğe kapılmasın Allah seni sağlıklı bir bebekle mükâfatlandırır
Insallahh rahat ol stres iyi değil heleki hamilelikte

Tamam canım dr daha iyi bilir ama asla stres yapma Kaderi çok iyi bilen bir insansın daha öncelerdeki sohbetlerimizde hiç isyan etmedin ümitsizliğe kapılmasın Allah seni sağlıklı bir bebekle mükâfatlandırır
Insallahh rahat ol stres iyi değil heleki hamilelikte
Aynen oyle cnm kader den otesi yokkk haklisin takmam lazim

kızlar ben kırmızıları gördüm :KK43: yarın hormon testi yaptırmaya gidicem tekrardan adetin 3. günü gidiliyormuş çok net çkıyormuş sonuçşar eşimde sprem testine gidecek :KK43: Hayırlısı olsun hakkımızda :dua:

kızlar ben kırmızıları gördüm :KK43: yarın hormon testi yaptırmaya gidicem tekrardan adetin 3. günü gidiliyormuş çok net çkıyormuş sonuçşar eşimde sprem testine gidecek :KK43: Hayırlısı olsun hakkımızda :dua:
İnsallah kuzum hakinda hayirlisi :)

Selam kizlar. Baktim baktim hangi konuya yazsam diye herhalde en mantiklisi bu.

Ben adetimden bahsetmek istiyorum. 1 yildir calismalara devam ediyoruz fakat olmuyor ve 4 aydir gozetim altindayim. Bu ay 2.ci kez klomen kullaniyorum. Adetimde yumurtlama olmuyor. Ve olasi PCOs hastasiyim.
Simdi affiniza siginarak biseye deginmek istiyorum. Adet benim bildigim hafif bi kokuyla gelir. Sebebi nedir bilmem ama soyle dusunmeye basladim. Ovulasyon sebebiyle (mi ki acaba). Cunku bende bu hic ama hic olmuyor (du)
Taa ki bu ay pozitif pvulasyon testlerini gorup adet oluncaya kadar cunku adet dongum 26 ilen 28 oldu ve koku da olustu. (Yani kusura bakmayin kizlar bunu herkes kendinde farkediyor degilmi)
Simdi her ay negatifleri gorup uzulen bi insan olarak, tamamen bu ay kendimi rahat birakip bu ay hatta ara verip onumuzdeki ay testlere ilaclara tedaviye devam etmeyi dusunurken boyle kucuk bir ilerleme beni okadaaaaar mutlu etti ki. Sizinle paylasayim ve acaba ayni seyi farkeden varmi diye goreyim diye yaziyorum.

Merhaba cnm hormon testi nasil oluyo ???

prolaktin fsh yumurtalıklara falan bakacaklar vanım en uygun gün adetin 3. günüymüşi yarın gidiyorum işte bakalım ne olacak
Ben devlet hastanesinde muayne olmustum bi sorun yok dediler hic test felanda istemediler acaba özele gidip hormon testi yaptirsammi bende ??

X