Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kızlar bat 27 ocak ovulasyon testi aldım . Silikti önceleri 14 ünde net çift çizgi çıktı nasılsa gecti yumurtlama diye bakmadım. Dün yaptım silik çıktı bugün tekrar pozitif çıktı bi fikri olan var mı test mi bozuk acaba iki kere mi yumurtluyorum
Cnm gebelik oluncada öyle cıkıyomuşya hadi inşallah

Kızlar bende bu ay o mutlu haberi bekliyordum ama malesef olmadı şimdi pazartesi gün tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik lütfen bizim.için dua eder misiniz:dua::dua:

Bekle walla insallah hamissindir bari nezamandir deniyorsun balim
2. Ay bu canım. Normalde 1.5 sene düşünmüyoduk 4. Ay bebek istemeye başladık. Ona rağmen takmıç durumdayım sürekli hastaneye gidiyorum buraya yazıyorum. Hatta geçen ay aşermem bile başlamıştı :KK48:

Kızlar bende bu ay o mutlu haberi bekliyordum ama malesef olmadı şimdi pazartesi gün tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik lütfen bizim.için dua eder misiniz:dua::dua:
Hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip rtsin Allah ım. Hem büyük ihtimal ikiz olur çifte mutluluk :anne::anne:

2. Ay bu canım. Normalde 1.5 sene düşünmüyoduk 4. Ay bebek istemeye başladık. Ona rağmen takmıç durumdayım sürekli hastaneye gidiyorum buraya yazıyorum. Hatta geçen ay aşermem bile başlamıştı :KK48:
Kiz piskolojinkmen warya insan neler neler dusunuyo hamile hisediyo stres yapma sen kalirsi insallah daha cok yeni deniyorsun :)

1 ocakta oldum ama benim erken oluyo 27 si sözde bakalım ama giç hamiş gibi hissetmiyorum gözüm de canlanıyo hep regl olduğum felan
İnsallah hamissindir ya illa belirti olcak diye bisey yok ama sik idrara cikma idrarda koku istah acilmasi falan yokmu

Kizlar Allah askina bakin bugun adet gunum lh halla pozitif sizce bugunmuyumurtluyurum
index.php

X