- 25 Kasım 2016
- 146
- 109
- 33
Ne zaman yaptiracsksin calisiyormusunMüsait olduğum zaman hemen gidip yaptırcam ama o zamana kadarda insanın içi içini yiyor işte. Merak ediyorum böyle olanlar varmı diye umut dünyası işte :)
Hmm anladim canim aksam esinle bir yere cik olmadi ozelde yaptirirsin 1 saate cikiyor sonuc internetten bile bakabiliyorsun bazi hastanelerdeYok henüz çalışmıyorum ama kayınvalidemle kalıyorum o yüzdende kafama esip çkamıyorum dışarı bide yeni evliyiz daha dün 3 ay oldu. O yüzden mazeret arıyorum dışarı çıkmak için
Kızlar bakın dün ve bugün yaptığım idrar testlerim. Bugün kan verdim gene negatif çıktı. Ama hep 0.10 çıkan b-hcg bukez 0.15 çıktı çok kafam karışık
Ne kdr var canm regli olmana ?
Geç döllenme olabilir kanda cıkmaması ilginc canm zaten gecms 10 gunu ckması gerekrken idrardada ckysa kandada ckar diye dusunyrm bekle istersen tekrr yaparsn belki gec yukselr?8 ocakta adet olmam gerekiyodu canım. 6 ocakta ve bugün kan verdim negatif ama 2 gündür idrar testim pozitif çıkıyor
Benimde dün en koyuydu ama çok hastaydım değerlendiremedik çok üzüldümHiç bilgim yok canım iki kere kullandım sadece ben vazgeçtim sonra,gün aşırı denemeye karar verdik spermler 48saat canlı kaliyorlarmis nasılsa kısmet artık bu arada bu sabah kirmizilari gördüm ben bu ay da kısmet değilmiş