Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Geç döllenme olamaz canım. Son adet tarihim 4 aralıktı. Ben eşimle bu ay tek birliktelik yaşadım oda 18 aralıktı. 6 ocakta kan verdim negatif. İdrar testlerimde o zaman negatif çıkıyordu. Ama 2 gündür testlerim pozitif çkmaya başladı. Sevinemiyorum bitürlü. Resim atcak ama boyut büyük deyip hata veriyor

Saglik ocagina falsn bir test yaptir eger musaitsen yarin sonucu alirsin ama aradan 20 gun gectikten sonra test yapmissin negatif simdi pozitif diyorsun biraz tuhaf olmus gercekten sen en iyisi kan testi yaptir kesin sonuc alirsin

Müsait olduğum zaman hemen gidip yaptırcam ama o zamana kadarda insanın içi içini yiyor işte. Merak ediyorum böyle olanlar varmı diye umut dünyası işte :)

Yok henüz çalışmıyorum ama kayınvalidemle kalıyorum o yüzdende kafama esip çkamıyorum dışarı bide yeni evliyiz daha dün 3 ay oldu. O yüzden mazeret arıyorum dışarı çıkmak için

Yok henüz çalışmıyorum ama kayınvalidemle kalıyorum o yüzdende kafama esip çkamıyorum dışarı bide yeni evliyiz daha dün 3 ay oldu. O yüzden mazeret arıyorum dışarı çıkmak için
Hmm anladim canim aksam esinle bir yere cik olmadi ozelde yaptirirsin 1 saate cikiyor sonuc internetten bile bakabiliyorsun bazi hastanelerde

Kızlar merhaba tam bana göre konu bende kafaya çok takmadan hamile kalamıyorum ins bizede güler bir gün kader

Kızlar bakın dün ve bugün yaptığım idrar testlerim. Bugün kan verdim gene negatif çıktı. Ama hep 0.10 çıkan b-hcg bukez 0.15 çıktı çok kafam karışık

Eklentiler

• 2017-01-17 20.19.32.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 58
8 ocakta adet olmam gerekiyodu canım. 6 ocakta ve bugün kan verdim negatif ama 2 gündür idrar testim pozitif çıkıyor
Geç döllenme olabilir kanda cıkmaması ilginc canm zaten gecms 10 gunu ckması gerekrken idrardada ckysa kandada ckar diye dusunyrm bekle istersen tekrr yaparsn belki gec yukselr?

Kızlar ben de regl olmazsam cumartesi hormon testi yaptırmak istiyorum bakalım doktora gitmiştim ama sadece muayene Edip sorun yok demişti adetim düzenlidir sanırım ondan istemedi hormon testi ama hectigimiz iki ay erken oldum 20. Günü geldi hep bakalım daha olmadım sanırım düzene girdi

Kızlar bat 27 ocak ovulasyon testi aldım . Silikti önceleri 14 ünde net çift çizgi çıktı nasılsa gecti yumurtlama diye bakmadım. Dün yaptım silik çıktı bugün tekrar pozitif çıktı bi fikri olan var mı test mi bozuk acaba iki kere mi yumurtluyorum

Hiç bilgim yok canım iki kere kullandım sadece ben vazgeçtim sonra,gün aşırı denemeye karar verdik spermler 48saat canlı kaliyorlarmis nasılsa kısmet artık bu arada bu sabah kirmizilari gördüm ben bu ay da kısmet değilmiş

Benimde dün en koyuydu ama çok hastaydım değerlendiremedik çok üzüldüm

kızlar bat 23 ocak ama göğüslerime el dokun duramıyorum çok ağrıyor kasıklarımda ağrı var ve çok idrara çıkıyorum bunlar hamilelik belirtisi mi acaba .s

Kızlar benimde 24 ocak ama bugün hafif bir kan geldi yerleşme kanaması Kaç gün sonra olur ki inşallah yerleşme kanamasidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…