Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Bakalım Sabah ola hayrola 6 güne kadar belli olur diyor da bir gün daha bekliyim belki çıkmazsa erkense boşa moralim bozulmasın

Sormayın kızlar geçen nekadr gün saydım.geçmek bilmedi. Sürekli telde takvime bakıyorum falan bakınca geçecek ya.tabi adet günü test yaptım bembeyaz.öglene adet oldum.buay daha rahatım.yada öyle olmaya çalışıyorum.6 aydr çocuk istiyor um. Hep Doğum günüm de hamile olcam diye geçiyordu içimden o ihtimalde gitti. Sağlık olsun ne diyelim. Bundada vardır bi hayır.

Günaydın kızlar sabah peceteye kahverengi sümüksü akıntı geldi sanırım regl olcam kasıklarim batıyor regl gelmeden kırmızı akıntı gelirdi peceteue ama bu sefer kahverengi if bilemedim ya

Laboquick. Kaçıncı gün çıktı canım. İnşallah gebelik çizgisinde çift görürsün en kısa zamanda
Ben 1 inde regl olmuştum 14 ünde çift çizgi çıktı. Hesaplamaşara görede 12 siydi. Beyaz yumurta akıntısı geliyo ya onun ertesi günü çift çizgi çıktı işte.

Benimde 3 gün geçti yumurtlamamdan hiç akıntım felan yokya bu ay da bebiş yok galiba

Günaydın kızlar sabah peceteye kahverengi sümüksü akıntı geldi sanırım regl olcam kasıklarim batıyor regl gelmeden kırmızı akıntı gelirdi peceteue ama bu sefer kahverengi if bilemedim ya
Bence adet başlangıcı canım o

Kızlar bu ay benim.için biraz garip geçiyor şimdi şöyle 27 aralık adet oldum 31 bitti yumurtlma zamanım ocak 10 ile 15 arası ama benim dünden beri belim ağrıyor ve kasiklarim ağrıyor adetim de 1 hafta var hamile olsam bu kadar çabuk belirtisi olur mu yada böyle belirtisi olur mu beklemek ne zormuş kizlar

Oyle mı diyorsun canım,bana da öyle geliyor,lavaboya gitmek istemiyorum,keşke üstüne görme olsa bu akıntı ya

Aynen beklemek çok zor bende aynı durumdayım canım 6 gün var benim de ağrım var inşallah oyleyizdir

Test aldım zaten canım yapmamak için zor duruyorum bugün yapacaktım ama akıntı görünce moralim bozuldu vazgeçtim

Test aldım zaten canım yapmamak için zor duruyorum bugün yapacaktım ama akıntı görünce moralim bozuldu vazgeçtim
Nasıl duruyosunuz ya ben adetime 3 gün kala başlıyorum teste Bebek içinde unutcaksınız stress yapmıcaksınızndiyolar ya benim hiç aklımdan çıkmıyo hep arastırıyorum

Günaydın yaptım kızlar sonuç negatif erken mı yaptım dicem ama 6 gün önceden belli olur yazıyor yine olmadı galiba 5 gün vardı

Kızlaaaaarrrr acil yardım. Benim bat 8 ocaktı. 6 ocakta kan verdim b-hcg baktırdım 0.10 çıktı. Hala adet olmadım dün ve bugün gebelik testi yaptım ikisindede silik çıktı . Böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmıı..

Gec dollenme olabilir test yaptir istersen baya gecmis gunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…