Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Onu bilmiyorum ama ben hayıt tohumu kullandığım ikinci ay hamile kaldım tavsiye ederim

Benim b akşam çok midem bulaniyor hamilelikte b bulantı nasıl oluyor her bisi yediğinde dokunuyor mu dün de vardı da ya da usuttum ben mideyi

Kızlar bende bu ay ovulasyon testi aldım hesaplarda ocak 12 çıkmasına rağmen 4 gündür yapıyorum ama hiç çift çizgi çıkmadı. Adetimde hep düzenlidir. Acaba adetim düzenli olmasına rağmen yumurtlamıyo olabilir miyim

Benim b akşam çok midem bulaniyor hamilelikte b bulantı nasıl oluyor her bisi yediğinde dokunuyor mu dün de vardı da ya da usuttum ben mideyi
Insallah belirtidir kuzum bende tum belirtiler gitti psikolojikti sanirim sadece kasik agrisi ve goguslermde sisme var oda regl oncesi belirtilerimdi zaten. Bakalim son 2 gun

Benim goguslerde daha bisi yok regle iki uc gün kala falan başlıyor bakalım benim ki de psikolojik olabilir dicem ama midem gerçekten fenaydin son yediğim tatlı dokunmuş olabilir bence hayırlısı

Kızlar benim de adetim daha var ama biraz iş yapınca kasiklarim ağrıyor adetime daha 10 12 gün var simdiden böyle belirtiler olur mu???

Canım o testler bazen doğru sonuç vermiyor bende çok denedim ama hiç çift çizgi çıkmadı o testlere güvenme bence

Belki geç yumurtluyorsundur canım ben d yaptım bir iki kere ama sonra vazgeçtim gün aşırı deneyince illa ki bir gün tutar diye düşünüyorum spermler 48saat canlı kalabiliyor bildiğim kadarıyla

Benim de adetine bir hafta var,O kasık ağrısı bende de var birkaç gündür hatta bütün karın boşluklarım da yanlarim belim fena ,midem de kötü olabilir belirti ya da usuttmis olabiliriz bakalım inşallah hamişizdir hassas testten aldım bakalım birkaç güne yaparım inşallah doğru çıkar

İnşallah canım oyleyizdir gerçekten beklemek çok zormuş güzel haberler veririz senin adetine Kaç gün var

Bende iki aydır yapıyorum nerdeyse hergün hiç pozitif görmedim bi kez tam koyu olmayan çizgi dışında. Cok strese giriyorum acb yapmasammı bu ay diye. Şimdi yeni adet oldum bi yandan onun üzüntüsünü yaşarken biyandan ovu testini düşünüyorum. Günler geçmiyo negatifi gördükçe moralim bozuluyo.yada testler doğru söylüyor benim yumurta oluşmuyo

Bende acaba o çift çizgi ne zaman göreceğim diye merak ediyorum her zaman tek çizgi ve moral bozukluğu istersen bi dr git yumurta takibine gir o zaman yumurtada sorun olup olmadığı belli olur

Belki geç yumurtluyorsundur canım ben d yaptım bir iki kere ama sonra vazgeçtim gün aşırı deneyince illa ki bir gün tutar diye düşünüyorum spermler 48saat canlı kalabiliyor bildiğim kadarıyla
Bugüm çift çizgi çıktı bakalım hadi hayırlısı

Seninkinin markası ne canım

Üye
Yeni
Kızlar bisi sorcam benim iki aydır adetim tam 20.gunu oldu erken oldu yani geçen ay gibi olacaksa yarın adet olmam lazım ama bende hiç belirti yok,acaba düzene mı girdi yoksa hamile olabilir miyim ya son hafta geçmiyor test aldım 6 gün önce belli oluyormuş cumartesi oam lazım normalde olacaksa kafam karıştı testi yapsam mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…