Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasisin kuzum adet olmadin dimi dahaYok canım daha görmedim bat pazar günü hayırlısı olsun canım bende iş görüşmesinden sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır bende ara vericem biraz
Ben 1 inde regl olmuştum 14 ünde çift çizgi çıktı. Hesaplamaşara görede 12 siydi. Beyaz yumurta akıntısı geliyo ya onun ertesi günü çift çizgi çıktı işte.Laboquick. Kaçıncı gün çıktı canım. İnşallah gebelik çizgisinde çift görürsün en kısa zamanda
Bence adet başlangıcı canım oGünaydın kızlar sabah peceteye kahverengi sümüksü akıntı geldi sanırım regl olcam kasıklarim batıyor regl gelmeden kırmızı akıntı gelirdi peceteue ama bu sefer kahverengi if bilemedim ya
Aslında olabilirde üstüne görme daha koyu renkli ve kısa sürüyomuş test al benceOyle mı diyorsun canım,bana da öyle geliyor,lavaboya gitmek istemiyorum,keşke üstüne görme olsa bu akıntı ya
Nasıl duruyosunuz ya ben adetime 3 gün kala başlıyorum teste Bebek içinde unutcaksınız stress yapmıcaksınızndiyolar ya benim hiç aklımdan çıkmıyo hep arastırıyorumTest aldım zaten canım yapmamak için zor duruyorum bugün yapacaktım ama akıntı görünce moralim bozuldu vazgeçtim
Gec dollenme olabilir test yaptir istersen baya gecmis gununKızlaaaaarrrr acil yardım. Benim bat 8 ocaktı. 6 ocakta kan verdim b-hcg baktırdım 0.10 çıktı. Hala adet olmadım dün ve bugün gebelik testi yaptım ikisindede silik çıktı . Böyle olup hamile olduğunu öğrenen varmıı..