Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kzlar ben geldim bat a az kaldi 3 haftadan beri yoktum cok kafaya takiyorum diye ugramadim bat 5 :) ama hic bi hissiyat yok..

Günaydın hanımlar burası neden böylr sessiz :)
Bu ay soğan suyu içtim ama yumurtlama dönemine kadar 15 gün içmem lazımdı aslında ama düşük riski çokmul bi kaç kişide okudum korktum bıraktım :KK43:
Bat:23 ocak

Günaydın hanımlar burası neden böylr sessiz :)
Bu ay soğan suyu içtim ama yumurtlama dönemine kadar 15 gün içmem lazımdı aslında ama düşük riski çokmul bi kaç kişide okudum korktum bıraktım :KK43:
Bat:23 ocak
Bende duydum canım sogan suyunu 1 ay 15 gün kullandim. Icimi temizlemis heralde o ay cok fena adet oldum. Bir daha yapmadim. Benimde bat 21 ocak insallah bu ay bebus vardir bat hep beklenen olarak kalır adet olmayiz:anneadayı::emir_bebek:

Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdiden ben ve eşimde hiç bir sorun yok 2 kere aşılama yaptirdik olmadı bu arada 3 yıllık evliyiz bu ayda caksir suyunu denemeye karar verdik eşim ve ben sabah akşam aç karnına iciyoruz inşallah faydasi olur.Eğer olmasa önünüzde ki ay tüp bebek yaptiracagizbu 9caksir suyunu kullanip faydasını gören var mı???
kızlar şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Kızlar hepinize iyi akşamlar şimdiden ben ve eşimde hiç bir sorun yok 2 kere aşılama yaptirdik olmadı bu arada 3 yıllık evliyiz bu ayda caksir suyunu denemeye karar verdik eşim ve ben sabah akşam aç karnına iciyoruz inşallah faydasi olur.Eğer olmasa önünüzde ki ay tüp bebek yaptiracagizbu 9caksir suyunu kullanip faydasını gören var mı???
kızlar şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Merhaba kızlar biz de bir yıldır istiyoruz olmuyor,bu ay adetim 21 inde inşallah olmam, doktora gitmiştim bir kaç ay önce bi sorun yok dedi muayene etti beni ama hormon testi yapmadı adetim düzenlidir ,ama iki aydır erken oluyorum 19. Gün ustine adet oldum bakalım bu ay nolcak gelmedi ama daha 8 gün var

Kasık ve karın ağrısı bel ağrısı var biugun sanırım yine erken olacam galiba sizce test yapsam çıkmaz dimi çok erken daha

İnşallah hepimiz alırız benim tarihe yakın bekleyen var mı kızlar beraber bekleyelim

İnşallah hepimiz alırız benim tarihe yakın bekleyen var mı kızlar beraber bekleyelim
benim bat 15 ocak canım bende 3 günden beri geçmeyen bi kasık ağrısı var orta şiddetli bide gece mide bulantım oluyor ağzımda farklı bi tat oluyor. ama içimden bi ses yok diyo yine kırmızıları göreceksin genelde batma şeklinde hissedilirmiş kasık ağrısı çünkü bi de adet öncesi ağrıya benzer göğüs ağrısı var ne sık wc ihtiyacı ne yorgunluk ne iştahta açılma aksine benmki kapandı. geceleri acıkıyorum felaket ama o dolabı alt üst ediyorum tatlı tuzlu ne cnm istiyo diye bin türlü şey getiriyorum aklıma içim ama istemiyo. bu da psikolojik galiba :bicak:

Bende sadece bek kasikta batma ve karın ağrısı var ya üşütme olabilir ya da erken adet olurum gibi geliyor bakalım senin baya belirti var mis hadi bakalım inşallah test ne zaman yapsak çıkar acaba ya

Bende sadece bek kasikta batma ve karın ağrısı var ya üşütme olabilir ya da erken adet olurum gibi geliyor bakalım senin baya belirti var mis hadi bakalım inşallah test ne zaman yapsak çıkar acaba ya
kuzum bizim bu ay 2. denememiz benim ilk ay hüsran oldu sente lady diye bi test vardı aldım ilk deneme ya meraktan ölücem hemen yaptım adete 3 gün kala çıktı mı silik çizgi hemen sağlık ocağındaki hemşireye fotoyu attım oda dedi var var gel kana bakalım hemen ben yolda hamileyim diye gidiyorum verdim kanı sonuç 00.5 düşün yani o yüzden kesinlikle günü geçmeden yapmamaya karar verdim ve yumurtlama döneminde hiç uğramadım buralara bat 5 dedim öyle girdim stres yapmayayım diye bence önce idrar için gecikmesini bekle acele etme sen benden daha deneyimlisin ama hüsrana uğrama diye diyorum kuzumm

Evet haklisin gecmesini beklemek lazım sonra daha çok üzülüyorsun beklemek zor ya artık olsun istiyoruz rabbim isteyen herkese versin,baska belirtileri mız olursa paylaşırız bakalım burdn hayırlısı

Evet haklisin gecmesini beklemek lazım sonra daha çok üzülüyorsun beklemek zor ya artık olsun istiyoruz rabbim isteyen herkese versin,baska belirtileri mız olursa paylaşırız bakalım burdn hayırlısı
tamam canım Rabbim hayırlısını nasip etsin cümlemize

X