Bende görmüştüm çizgiyi çok üzüldümAynen kuzum ise giricem yarın gidicem görüşmeye bi süre çalışmalara ara verim kendimi toparlamaya ihtiyacım var
Canim benim yaa nasil heycanla okumustum...Negatif cikti
Ben inatla yapmıyorum yapmayacağım çünkü negatif görünce çok üzülüyorum daha beklerim bat bugündü henüz 1 günlük gecikmeTest yapmicam diyorum ama yinede kendimi tutamiyorum bende. 5 gun kala test yapasim var
Bencede biraz ustunden gecsin oyle yap canim. Yoksa insan test yaptikca daha cok uzuluyor. Umarim testini yaptiginda cift cizgiyi gorursunBen inatla yapmıyorum yapmayacağım çünkü negatif görünce çok üzülüyorum daha beklerim bat bugündü henüz 1 günlük gecikme
İnşallah canım senin ne kadar var bataBencede biraz ustunden gecsin oyle yap canim. Yoksa insan test yaptikca daha cok uzuluyor. Umarim testini yaptiginda cift cizgiyi gorursun
Baya çokmuş :) bekle bekle zor ya. Allah gönlüne göre versinBenim daha cok var canim bat 21 ocak
Insallah saglikli bi bebegin olur cnm llutfen stres yapma
1 tatlı kasigi bal
1 cay kasigi corekotu
1 cay kasigi tarçın karistirip sabah ac karna yedim adetin 1.gununden 13.gune kadar.
Hergun taze hazırlanicak.
İnşallah ise yaramıştır.
Bende görmüştüm çizgiyi çok üzüldüm
Sevdazede nefesimi tutarak okudum. Çizgiyi gordum bende. Nasil
Nasıl böyle test yapıyorlar ya . gecen ayda benim testte cizgi çıkıp kaybolmuştu yaşadığım hayal kırıklığı coktu. Neyse dusunmemeye devam hakkinizda hayırlısı bu belki
Canim benim yaa nasil heycanla okumustum...
Umarim is gorusmen guzel gecer. Biraz kafayi dagitmaya ihtiyacimiz var.
Bebeislerimizde artik daha fazla nazlanmadan gelsinler yahu
Kuzum benim gecen ay 3 gün geçti o zaman yaptım yine negatif belli olmuyor ki bazısı adetine 1 hafta kala öğreniyorKızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah ama size tavsiyem benim gibi adetten once idrar testi yapmayın
Aminn canim hepimizin insallahhBaya çokmuş :) bekle bekle zor ya. Allah gönlüne göre versin
Ee nasil peki merak ettim var mi bişiylerİyi aksamlar kızlar. 6 gün kala yaptim resim yukleyemiyorum
hadiiii nasıl peki canımİyi aksamlar kızlar. 6 gün kala yaptim resim yukleyemiyorum