- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
Bende merak ettim çok sen nasılsın kuzumeflen merak içindeyim nerelerdesin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ettim çok sen nasılsın kuzumeflen merak içindeyim nerelerdesin kuzum
İyiyim bende canım hastalıkla uğraşıyorum öksürük mahvetti beni sen nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hala :)Bende merak ettim çok sen nasılsın kuzum
Çok geçmiş olsun canım evet gelmedi çok stresliyim bi an önce gelse yada pozitif görsem de bitse bu bekleyiş test yapmıyorum öyle bekliyorum aylardır ilk kez 28 gün bitti hep 24-25 ti yoksa menopoza mı giriyorumİyiyim bende canım hastalıkla uğraşıyorum öksürük mahvetti beni sen nasılsın kırmızılar gelmedi dimi hala :)
Allah iyiliğini versin emi menopozmus artık ne dereceye geldiysek hamilelikten başka herşeye yorar olduk inşallah gelmez de pozitifi görürsün 30 u tamamla bakalım sonra gelmezse hemen bi test yapÇok geçmiş olsun canım evet gelmedi çok stresliyim bi an önce gelse yada pozitif görsem de bitse bu bekleyiş test yapmıyorum öyle bekliyorum aylardır ilk kez 28 gün bitti hep 24-25 ti yoksa menopoza mı giriyorum
Bende aynen öyle düşündüm bugün yarın bi bekleyeyim diye vücuduma gıcık oluyorum kandırıyor beniAllah iyiliğini versin emi menopozmus artık ne dereceye geldiysek hamilelikten başka herşeye yorar olduk inşallah gelmez de pozitifi görürsün 30 u tamamla bakalım sonra gelmezse hemen bi test yap
sabah ilk idrarinla yapsaydin2 test almıştım aksam denedim 2.cizgi çıkmadı. Sabah çıkmıştı hamile degimiyim ki
Ne bilim esim hastaneye gitti öğrenip gelir diye hazır cisim vardi test ziyan olmasin diye yaptimb
sabah ilk idrarinla yapsaydin
Aynen canim var. Insallah kan dada cikar rahatlarizKızlar test yaptım bakar mısınız silik ikinci çizgi var
Canım basına neler gelmiş öyle senin geç olsun güç olmasın inşallahDevamida var esim tekrar gitti 22.30 da kadin ben görmedim demis. Huysuz cocukla o yola gittigimemi kan verirken canimin acisina mi neye yanayim ben. Ogrenemdim iste. Yarin kadindoguma 182 den sira aldim yarin hast. Gitcem
Oy kiyamam ya sabret kuzum sıkma canını keşke sağlık ocağına gidip kan verseydin bugün yarın sabah alırdın hastaneyle ugrasmazdin bidaha inşallah bebisin seninledir ❤Kızlar merakta biraktim k.bakmayin. telin sarji bitti ve takamadim kiz cok huysuzluk yapti aksam girmedim ama aklimdaydiniz.
Basima gelen pişmiş tavuğun basina gelmiyor. Neden kötü insanlar hep beni buluyor.
Aksam esim gelince acile gittik yarim saat yol sürüyor. Kucagimda 15 aylik kızım. Kan verdim. Esime tüpü (kan) laboratuara götürün demiş görevli gitti bende kızla bekliyorum. Kimse yokmuş esim niye kimse yok vs diye laf etmis görevli kadınla münakaşa etmiş. Neyse geldik eve bakiyorum netten sonuc yok. 2 3 saat oldu çıkmadı. Yani kadin kani çöpe vs atti.
Kuzuuuum ikinci çizgi belli oluyor inşallah hamilesindir of hadi kızlar güzel haberler verinKızlar test yaptım bakar mısınız silik ikinci çizgi var
Kızlar test yaptım bakar mısınız silik ikinci çizgi var
Ben test yaptığımdan beri ağlıyorum nasıl olur diye çok korkuyorum belki test bozuk eşime nasıl dicem vs aklımda milyon soruKuzuuuum ikinci çizgi belli oluyor inşallah hamilesindir of hadi kızlar güzel haberler verin
Ay canım benim ya tebrik tebrik tebrik Rabbim sana bağışlasın bebisini senide Hamiş olarak yazıyorum listemizeKizlarrrr sonucum 828 cikti....
Tebrik edenleree ccook tesekkur ediyorumm.darisi saglikla tum isteyenlere insallah.
Canim orda bir cizgii var goruyorm hemen kana...kanla taclandr.
Yarin gidecegiz hastaneye canim insallahOy kiyamam ya sabret kuzum sıkma canını keşke sağlık ocağına gidip kan verseydin bugün yarın sabah alırdın hastaneyle ugrasmazdin bidaha inşallah bebisin seninledir ❤
yaz canim yazzz.Ay canım benim ya tebrik tebrik tebrik Rabbim sana bağışlasın bebisini senide Hamiş olarak yazıyorum listemize