Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Nasıl böyle test yapıyorlar ya . gecen ayda benim testte cizgi çıkıp kaybolmuştu yaşadığım hayal kırıklığı coktu. Neyse dusunmemeye devam hakkinizda hayırlısı bu belki

Nasıl böyle test yapıyorlar ya . gecen ayda benim testte cizgi çıkıp kaybolmuştu yaşadığım hayal kırıklığı coktu. Neyse dusunmemeye devam hakkinizda hayırlısı bu belki

Test yapmicam diyorum ama yinede kendimi tutamiyorum bende. 5 gun kala test yapasim var

Ben inatla yapmıyorum yapmayacağım çünkü negatif görünce çok üzülüyorum daha beklerim bat bugündü henüz 1 günlük gecikme
Bencede biraz ustunden gecsin oyle yap canim. Yoksa insan test yaptikca daha cok uzuluyor. Umarim testini yaptiginda cift cizgiyi gorursun

Insallah saglikli bi bebegin olur cnm llutfen stres yapma

1 tatlı kasigi bal
1 cay kasigi corekotu
1 cay kasigi tarçın karistirip sabah ac karna yedim adetin 1.gununden 13.gune kadar.
Hergun taze hazırlanicak.
İnşallah ise yaramıştır.

Bende görmüştüm çizgiyi çok üzüldüm :KK43:

Sevdazede Sevdazede nefesimi tutarak okudum. Çizgiyi gordum bende. Nasil

Canim benim yaa nasil heycanla okumustum...
Umarim is gorusmen guzel gecer. Biraz kafayi dagitmaya ihtiyacimiz var.
Bebeislerimizde artik daha fazla nazlanmadan gelsinler yahu :KK12::KK14:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah ama size tavsiyem benim gibi adetten once idrar testi yapmayın:KK43:

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah ama size tavsiyem benim gibi adetten once idrar testi yapmayın:KK43:
Kuzum benim gecen ay 3 gün geçti o zaman yaptım yine negatif belli olmuyor ki bazısı adetine 1 hafta kala öğreniyor

İyi aksamlar kızlar. 6 gün kala yaptim resim yukleyemiyorum

Kan verdim sonuç bekliyorum kizlar

Eklentiler

• FB_IMG_1483467467538.jpg
    FB_IMG_1483467467538.jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 58
X