Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

cokkk az bi hayalet çizgi var gibi ama 10dk uzun değğil dimi kız bende mi yapsam ama hiç umudum yok bide gercekten bu ay cok motivesizdim

Kan verdim sonuç bekliyorum kizlar
Kuzuum bugün hiç bakamadım buraya net bi şekilde gözüküyor çizgi ne yaptın kan sonucun nasıl çıktı merak ettim yazmamışsın inşallah güzel haberler verirsin içim kıpır kıpır oldu :KK200:

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 1 aydır bebek istiyoruz 1 inde regl oldum :110: bu ay da soğan kürü ile denicem bakalım dualarım bizimle :anneadayı:

Sevdazede Sevdazede canimmmm.
Sabah sabah ogrendimm.ben soklarda.
IMG_20170104_064141.jpg

Coook tesekkur ederim canimm..
İnan belirti ne desem yalan olur,6 ay boyunca heray belirti yasadim kesin hamileyim dedim bu ay o kadar oluruna biraktim ki hic kendimi iplemedim.sonradan olanlari farkettiklerimi soyliyeyim simdj baktim goguste damarlar cikmis ve hep dikkat ettigim nokta vajinada renk degisimi hamile olmadan pembemsi hamile kalinca koyulasma oluyor.
Suan kan sonucu bekliyorum.
Aaaa süper hadi hayırlı olsun çok belirgin çıkmış sağlıkla gelsin bebişin :) belirtilerin var mıydı nelerdi bende adet gecikmesi dışında pek bişey yok

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 1 aydır bebek istiyoruz 1 inde regl oldum :110: bu ay da soğan kürü ile denicem bakalım dualarım bizimle :anneadayı:
Hoşgeldin canım inşallah tez zamanda olur bebisin :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin :KK200:

X