Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa hadi bakalım benide etiketlecokkk az bi hayalet çizgi var gibi ama 10dk uzun değğil dimi kız bende mi yapsam ama hiç umudum yok bide gercekten bu ay cok motivesizdim
Bence yap ben 2 test aldım 3.idrarla yaptım çıkmaz diye düşünmüştümaaaa hadi bakalım benide etiketle
sen kan ver ona göre bende cuma gunu yapcam bende yoktur ya hıc sanmıyorumm sevdaaaa nerdesin canımBence yap ben 2 test aldım 3.idrarla yaptım çıkmaz diye düşünmüştüm
Canım çizgi belirgin hadi güzel haberlerle gel dün üzüldük bugün sevinelim inşallahBence yap ben 2 test aldım 3.idrarla yaptım çıkmaz diye düşünmüştüm
zararlı değil ama dr bana gün aşırı dedi hata 2 gune bir çünkü hergun ilşki spermlerin kalitesini düşürüyormuşKızlar her gün iliskiye girmek zararlı mı deneyenler ve hamile kalanlar varmı aranızda?
Kuzuum bugün hiç bakamadım buraya net bi şekilde gözüküyor çizgi ne yaptın kan sonucun nasıl çıktı merak ettim yazmamışsın inşallah güzel haberler verirsin içim kıpır kıpır olduKan verdim sonuç bekliyorum kizlar
Aaaa süper hadi hayırlı olsun çok belirgin çıkmış sağlıkla gelsin bebişin :) belirtilerin var mıydı nelerdi bende adet gecikmesi dışında pek bişey yok
Aaaa süper hadi hayırlı olsun çok belirgin çıkmış sağlıkla gelsin bebişin :) belirtilerin var mıydı nelerdi bende adet gecikmesi dışında pek bişey yok
Nasıl. Güzel canimm.yaa masallah bize de dua et şu sonucu görmeyi hayirlisiyla bize de nasip etsin Rabbim aminn belirtilerin var mıydı kuzu
Hoşgeldin canım inşallah tez zamanda olur bebisin :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versinslm kızlar bende yeni katıldım aranıza bizde 1 aydır bebek istiyoruz 1 inde regl oldum bu ay da soğan kürü ile denicem bakalım dualarım bizimle
Ay maşallah sabah sabah ne güzel bir görüntü bu böyle tebrikler canım benim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah