- 4 Temmuz 2015
- 3.675
- 4.207
Yok kuzu daha 5inci dakikada gördüm ama telefonda bile görünmü bnmkiSeninkide benimki gibi miydi canım hemen mi çıktı cizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu daha 5inci dakikada gördüm ama telefonda bile görünmü bnmkiSeninkide benimki gibi miydi canım hemen mi çıktı cizgi
İnşallah vardir canım benim geç çıkınca sevinemiyorum pufff ne abuk bi durumYok kuzu daha 5inci dakikada gördüm ama telefonda bile görünmü bnmki
ama varya umutsuzluktan tovbeee hic icimden gelmiyor kiz neden boyle oldum ya bu kadarda isteksiz degildimAl bndende o kadr. Bütün belirtiler mevcut.
Sabahlar olmaz şimdiyarin evet sabah yap canim
Attım kuzum bi bakıver o zaman aşımı kafamı kurcalıyor ama bugüne kadar çok test yaptim bi gün bile geçse çıkmıyordu hiç
yalet cizgi ama bence yarin sabah ve iki gun sonra yap bakalimAttım kuzum bi bakıver o zaman aşımı kafamı kurcalıyor ama bugüne kadar çok test yaptim bi gün bile geçse çıkmıyordu hiç
Kuzum ya her ay gidiyorum fos cikiyo bide kocisim de her seferinde umitlenip hayal kırıklığına uğruyor onu üzmek istemiyorum yine idrar tesleriyle iyice netleştirip kan vermek istiyorumBence acile git, kan testi yaptır
Aynen kuzum öyle yapicam dua edin bana yengem iyice kafayı yedin diyo yok onda bişey o kadar telaş yapma dedievet gozukuyor ha
yalet cizgi ama bence yarin sabah ve iki gun sonra yap bakalim
yedim diyeydin valla yicem yani artik yada vazgececem cocuk isindenAynen kuzum öyle yapicam dua edin bana yengem iyice kafayı yedin diyo yok onda bişey o kadar telaş yapma dedi
Bak cnm eski testim şimdi birazdaha görünüo gibi duruo ama 5ci dakikadan beri varÇizgi görünüo cnm ama 10 dakika sonrasını dikkate almayın diolar ama bi çok kişide 10 dakika sonra çizgi çıktı kan verdim hamileyim demişti kk da
Bilemedim
Allah razı olsun kuzum çok heycanliyimHadi o zman dualarımız seninle inşallah
Bilemedim cnm ya telde bile görünmüo bnmki ama gözümle görüorum o dereceİnşallah vardir canım benim geç çıkınca sevinemiyorum pufff ne abuk bi durum
İnşallah dahada koyulasir o cizgi inşallah mucizen seninledir ❤Bak cnm eski testim şimdi birazdaha görünüo gibi duruo ama 5ci dakikadan beri var
Onda bi tane çocuk var ama kazayla oldu şimdi ne kadar anlatsamda anlamıyo aylarca bekleyip bebek sahibi olamamanin ne oldugunuyedim diyeydin valla yicem yani artik yada vazgececem cocuk isinden
Innnssaalh vardır sende gün gün tekrarla testlerini Buarada paylaşıp takip yapalımBilemedim cnm ya telde bile görünmüo bnmki ama gözümle görüorum o derece
İnş cnm işte beklioruz son 2 gün ❤İnşallah dahada koyulasir o cizgi inşallah mucizen seninledir ❤
Cnm çarşamba yapıcam test ozmn girebilirsem atarımInnnssaalh vardır sende gün gün tekrarla testlerini Buarada paylaşıp takip yapalım
Tamam canım mutlaka bekliyorumCnm çarşamba yapıcam test ozmn girebilirsem atarım