- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 42
Benimki niye kazaya kurbsn gitmiyoruz yaaaa biz her ay yat kalk yat kalk robot olduk iyiceOnda bi tane çocuk var ama kazayla oldu şimdi ne kadar anlatsamda anlamıyo aylarca bekleyip bebek sahibi olamamanin ne oldugunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki niye kazaya kurbsn gitmiyoruz yaaaa biz her ay yat kalk yat kalk robot olduk iyiceOnda bi tane çocuk var ama kazayla oldu şimdi ne kadar anlatsamda anlamıyo aylarca bekleyip bebek sahibi olamamanin ne oldugunu
sende brkle bence net degil tekrar yaparsin insallah vardirBilemedim cnm ya telde bile görünmüo bnmki ama gözümle görüorum o derece
Cuma yapmıştm ztn cnm çarşamba yapıcz bklm ilk idrarda deildi üstelik yaptığımdasende brkle bence net degil tekrar yaparsin insallah vardir
Hayırlısı cnm inş vardıraynen canim vslla brn yapmamak icin direncem yok gibi hissediyorum ve uzulmekten yoruldum
Onlar bide korunuyodu düşün artıkBenimki niye kazaya kurbsn gitmiyoruz yaaaa biz her ay yat kalk yat kalk robot olduk iyice
ya evet kismey bende oyle hamile kalani duydum canim adete kadar iliskiye girsemmi yoksa biraksammi artikOnlar bide korunuyodu düşün artık
Birazdan gidicem canim dayanamadim sgk hastanesinin acili yapar.mi acaba ?
Ay sağol canım ya çıktım yola hayırlısı olsun bakalım:)Yapar cnm ben ishal ve kusma için gittim, ama gebelik şüphemiz var dedik doktor bi sürü kan testi yanında hcg ye de baktı
Hadi güzel haberler ver inşallah :)
İnşallah güzel haberlerle dön canım dualarım seninleAy sağol canım ya çıktım yola hayırlısı olsun bakalım:)
Amin inşallah kuzum bugün daha bi heyecanlıyım diğer aylara göre:)İnşallah güzel haberlerle dön canım dualarım seninle
balim benim nasil heyecsn kapladi seni yaaa hit cikar varsa zaten surda ne kaldiki adeteBirazdan gidicem canim dayanamadim sgk hastanesinin acili yapar.mi acaba ?
Ne kadar umitlendim silik çizgiyi görünce tahlili aldık 0.100 u görünce kaynar sular döküldü basimdanHayırlısı olsun cnm lütfen üzülme, daha çok günlerin var.
Muhakkak bir gün bebişin gelecek sana
canim vakti var demekki ya valla ne diyeyim sabirrrrrNegatif cikti
Aynen kuzum ise giricem yarın gidicem görüşmeye bi süre çalışmalara ara verim kendimi toparlamaya ihtiyacım varcanim vakti var demekki ya valla ne diyeyim sabirrrrr
o