Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Tesekkurler sevdazede insallah dediklerini yastik hariç yapıyorum. Bu ikinci ay denemesi daha hazirlikliyim esime ve kendime corekotu da yaptim ..insAllah bu ay görürüz 2.ci çiZgiyi. Benim 15 aylik kız oldugu icin pek fırsat çıkarmıyor ama degerlendirmeye calisiyoruz. Bu arada şehir şanlıurfa

Rica ederm canım herseyin hayırlısı ama var bi zamani istersek amuda kalkalım olmayınca olmuyo :) listede varsın bat tarihin eski yenisini yazarsan güncellemeyi yapim canım

Rica ederm canım herseyin hayırlısı ama var bi zamani istersek amuda kalkalım olmayınca olmuyo :) listede varsın bat tarihin eski yenisini yazarsan güncellemeyi yapim canım
9 ocak canım. Aynen vakti zamani neyse o zaman çıkıp geliyor bebeler kizimdada 3 ay forumlarda gzmistim cok şükür sonunda cok bekletmedi Rabbim bunda da 2.ayda olsun insAllah. O zamnda keciboynuzu kuru denedigim ay kalmıştım. Birde dusunmicem bu ay cok belirti vs dinlemicem kendimi

bende artık bebiş istiyorummm
Şimdi çakşır kökünü denicem eşime b ende çörek otu yoğurt devam :)

bende artık bebiş istiyorummm
Şimdi çakşır kökünü denicem eşime b ende çörek otu yoğurt devam :)
İnsAllah canım. Corekotu bal tarcin kullaniyorum nette gordum bende 2 hafta sabah ac yeniliyor. Caksir kökü nasil? Faydasini gorenler var mi. Insallah bu ay tutar seninledir bebegim kac gunun var bata

Folik asit hapı için canım hem sen hem eşin, bebiş olursa iyi bir başlangıç yapmış olursunuz
İnşallah
canım onu 57 gündür içiyorum zaten eşimde baş ağrısı yaptı bende burda bi topikde gördüm içirin dedi ama içtiği an gözleri kığpkırmızı ve şiddetli bi baş ağrısı çekyi

İnsAllah canım. Corekotu bal tarcin kullaniyorum nette gordum bende 2 hafta sabah ac yeniliyor. Caksir kökü nasil? Faydasini gorenler var mi. Insallah bu ay tutar seninledir bebegim kac gunun var bata
bat:29 aralık.
Burda bi topikde gördüm 50 gr çakşır tozunu 400 gr keçiboynuzuyla karıştırıyormuşsun sabahları aç karnına alıyorsun eşinin spermlerini ve sperm hareketliliği arttırıyormuş

Folik asit hamile kalmayı kolaylastirmiyor bebeğin sağlıklı beyin ve kemik gelisimii sağlıyor. Ilk kizimda 2 ay onceden baslamistim simdi almadim. Hamile olursam hemen alacağım. Uygunda degil ki 20 tl miydi 25 miydi neydi (folidace)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…