Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

bat:29 aralık.
Burda bi topikde gördüm 50 gr çakşır tozunu 400 gr keçiboynuzuyla karıştırıyormuşsun sabahları aç karnına alıyorsun eşinin spermlerini ve sperm hareketliliği arttırıyormuş
Ben kaynatıp icirmistim. İnsallah etki etmiştir seninde 1 haftan kalmış hala devam mi calismalara yoksa biraktin mi cnm. Adete kadar mi denemek gerek

Folik asit hamile kalmayı kolaylastirmiyor bebeğin sağlıklı beyin ve kemik gelisimii sağlıyor. Ilk kizimda 2 ay onceden baslamistim simdi almadim. Hamile olursam hemen alacağım. Uygunda degil ki 20 tl miydi 25 miydi neydi (folidace)
bana doktorum folbio verdi reçetesiz 7 tl ye aldım en iyi folik asitte oymuş zaten

Tam gaz devam canım benim :KK70: Ne zaman tutacağı belli olmaz
Aynen son 3 gune kadar deneyecegim bende ama tutarda sonra yaparken düşer diye korkuda oluyor insanda :)
Sey daha dicem folik asiti ac karna iciyorduk dimi. 2 yil olmus ama kiz kafa birakmamis bende. :) :KK70:

Folikasidin fazlası zaten atılıyomuş idrarla, zarar yok :)
Ben folio almıştım gebeliği öğrenince, 120 adet vardı 4 aylık 40 tl di galiba veya 60 tl

Aynen son 3 gune kadar deneyecegim bende ama tutarda sonra yaparken düşer diye korkuda oluyor insanda :)
Sey daha dicem folik asiti ac karna iciyorduk dimi. 2 yil olmus ama kiz kafa birakmamis bende. :) :KK70:

Adetin son gününe kadar yap yumurtalıkları çok çalışıyor o dönem hemşire bile dedi o zaman tam zamanı diye . ben günde bi kere tok karnına alıyorum canım

Oy masallah
Artık hareketini hissetmeyi bekliyorum 4 gözle.
Cinsiyeti öğrendik sıra geldi tekmeleri hissetmeye
Masallah.
Hissedersin hisedersin uyutmicak o tekmeler seni :):KK70:
Kac hafta? ben 17.haftada hissetmistim prensesimi

Hareketlerini videoya çekmeyi unutma ayy ne heyecanliydi saattlerce izlerdim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm

Gozle gorunmeden önce karninda sanki birsey kayıyor gibi oluyor gozle gorunmuyor deriden blli olmuyor ama sanki goz kapaklarin kapaliyken gozlerini hareket ettirirsin ya öyle oluyordu. 12 haftada kudurmustu benim ki. Birde ben zayiftim zayiflar erken hissedermis

X