Ben kaynatıp icirmistim. İnsallah etki etmiştir seninde 1 haftan kalmış hala devam mi calismalara yoksa biraktin mi cnm. Adete kadar mi denemek gerekbat:29 aralık.
Burda bi topikde gördüm 50 gr çakşır tozunu 400 gr keçiboynuzuyla karıştırıyormuşsun sabahları aç karnına alıyorsun eşinin spermlerini ve sperm hareketliliği arttırıyormuş
bana doktorum folbio verdi reçetesiz 7 tl ye aldım en iyi folik asitte oymuş zatenFolik asit hamile kalmayı kolaylastirmiyor bebeğin sağlıklı beyin ve kemik gelisimii sağlıyor. Ilk kizimda 2 ay onceden baslamistim simdi almadim. Hamile olursam hemen alacağım. Uygunda degil ki 20 tl miydi 25 miydi neydi (folidace)
Ben kaynatıp icirmistim. İnsallah etki etmiştir seninde 1 haftan kalmış hala devam mi calismalara yoksa biraktin mi cnm. Adete kadar mi denemek gerek
Valla mi kız o zmanlar hevesle dr yazdığını aldık ama cok paraydı zaten bunları sgk karşılamıyor 7 tl ise diyim esime alsin akşam gelirken :)bana doktorum folbio verdi reçetesiz 7 tl ye aldım en iyi folik asitte oymuş zaten
Aynen son 3 gune kadar deneyecegim bende ama tutarda sonra yaparken düşer diye korkuda oluyor insanda :)Tam gaz devam canım benimNe zaman tutacağı belli olmaz
aynen canım bi daha o kadar para vermeValla mi kız o zmanlar hevesle dr yazdığını aldık ama cok paraydı zaten bunları sgk karşılamıyor 7 tl ise diyim esime alsin akşam gelirken :)
Aynen son 3 gune kadar deneyecegim bende ama tutarda sonra yaparken düşer diye korkuda oluyor insanda :)
Sey daha dicem folik asiti ac karna iciyorduk dimi. 2 yil olmus ama kiz kafa birakmamis bende. :)
Bak simdi nasil sinir oldum. Dr da en iyisi demişti gecim sıkıntısında zor aliyordukaynen canım bi daha o kadar para verme
Folikasidin fazlası zaten atılıyomuş idrarla, zarar yok :)
Ben folio almıştım gebeliği öğrenince, 120 adet vardı 4 aylık 40 tl di galiba veya 60 tl
zararın neresinden dönülürse kar canım :)Bak simdi nasil sinir oldum. Dr da en iyisi demişti gecim sıkıntısında zor aliyorduk
Masallah.Artık hareketini hissetmeyi bekliyorum 4 gözle.
Cinsiyeti öğrendik sıra geldi tekmeleri hissetmeye
ayyy ne güzeeelll :)Artık hareketini hissetmeyi bekliyorum 4 gözle.
Cinsiyeti öğrendik sıra geldi tekmeleri hissetmeye
Aminnnnn !!!ayyy ne güzeeelll :)
Rabbim bana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Oy masallah
Masallah.
Hissedersin hisedersin uyutmicak o tekmeler seni :)
Kac hafta? ben 17.haftada hissetmistim prensesimi