- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 32
Sende bendensinOfiste çalışmaca gibi görünse de aslında internette takılmaca
Bugün yarın test yapıp da güzel haberi gelecek olan yok mu?
bende oturuyorum face kadınlar klübü falan sörf uapıyorum
bende bişi yok daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende bendensinOfiste çalışmaca gibi görünse de aslında internette takılmaca
Bugün yarın test yapıp da güzel haberi gelecek olan yok mu?
Hoşgeldin canım ekliyorum umudunu kaybetme inşallah bebiş vardır:)Benim bat 23 aralık yaşım 23 Gaziantep regl olacam galiba zaten hiç bir his yok benide eklermisin
Ekliyorum kuzum bat soru işareti kalsın o zaman supriz olsun :))))Yaşım 29 Antalya 1 ay denedim vazgeçtim bat bilmiyorum takip etmiyorum beni de ekler misin canım
Aleykümselam canım valla donarak iş yapmaya çalışıyorum sen napiyosunselam kızlar napıyosunuz :)
aynı deert bende de var 2 tane ısıtıcıyla ısınamıyorumAleykümselam canım valla donarak iş yapmaya çalışıyorum sen napiyosun
Sen hangi ildeydin canım istanbul donuyo bugün resmenaynı deert bende de var 2 tane ısıtıcıyla ısınamıyorum
Sen hangi ildeydin canım istanbul donuyo bugün resmen
Hava hep bahar olsa keşke yaz ayrı dert kış ayrı dertrize deyim canım burası da aynı :)
Rica ederm canım herseyin hayırlısı ama var bi zamani istersek amuda kalkalım olmayınca olmuyo :) listede varsın bat tarihin eski yenisini yazarsan güncellemeyi yapim canımTesekkurler sevdazede insallah dediklerini yastik hariç yapıyorum. Bu ikinci ay denemesi daha hazirlikliyim esime ve kendime corekotu da yaptim ..insAllah bu ay görürüz 2.ci çiZgiyi. Benim 15 aylik kız oldugu icin pek fırsat çıkarmıyor ama degerlendirmeye calisiyoruz. Bu arada şehir şanlıurfa
9 ocak canım. Aynen vakti zamani neyse o zaman çıkıp geliyor bebeler kizimdada 3 ay forumlarda gzmistim cok şükür sonunda cok bekletmedi Rabbim bunda da 2.ayda olsun insAllah. O zamnda keciboynuzu kuru denedigim ay kalmıştım. Birde dusunmicem bu ay cok belirti vs dinlemicem kendimiRica ederm canım herseyin hayırlısı ama var bi zamani istersek amuda kalkalım olmayınca olmuyo :) listede varsın bat tarihin eski yenisini yazarsan güncellemeyi yapim canım
İnsAllah canım. Corekotu bal tarcin kullaniyorum nette gordum bende 2 hafta sabah ac yeniliyor. Caksir kökü nasil? Faydasini gorenler var mi. Insallah bu ay tutar seninledir bebegim kac gunun var batabende artık bebiş istiyorummm
Şimdi çakşır kökünü denicem eşime b ende çörek otu yoğurt devam :)
bende artık bebiş istiyorummm
Şimdi çakşır kökünü denicem eşime b ende çörek otu yoğurt devam :)
canım onu 57 gündür içiyorum zaten eşimde baş ağrısı yaptı bende burda bi topikde gördüm içirin dedi ama içtiği an gözleri kığpkırmızı ve şiddetli bi baş ağrısı çekyiFolik asit hapı için canım hem sen hem eşin, bebiş olursa iyi bir başlangıç yapmış olursunuz
İnşallah
bat:29 aralık.İnsAllah canım. Corekotu bal tarcin kullaniyorum nette gordum bende 2 hafta sabah ac yeniliyor. Caksir kökü nasil? Faydasini gorenler var mi. Insallah bu ay tutar seninledir bebegim kac gunun var bata