Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kizlar ben 14 15 16 sindan sonra gunumu degerlendiremedim canim hic istemiyor :KK43:
Sadece 3gun olan iliskide hamilelik olabilirmi yumrtlama gunune denk gelmistir insAllah :KK43:

Eklentiler

• Screenshot_20161216-155913.png
    Screenshot_20161216-155913.png
    141,6 KB · Görüntüleme: 35
Kizlar ben 14 15 16 sindan sonra gunumu degerlendiremedim canim hic istemiyor :KK43:
Sadece 3gun olan iliskide hamilelik olabilirmi yumrtlama gunune denk gelmistir insAllah :KK43:
Canım insanlar tek gecelik ilişkiden yasak çocuk elde ediyor bu yumurtanın hazır olması o an ve spermin ona ulaşması yani Allah gönlüne göre versin

Mel0d1 inde dediği gibi canım nasip meselesi tek gecelik iliskiden bile hamile kalan var inşallah sende hamissindir ama değilsen bile pes etmek yok :)

Günaaaaydııın biz de uyanmıştık öğleni geçti saat ☺️
Bugün biraz bebişe birşeyler bakmaya gideceğiz, erkek ya artık biliyoruz :dondurma:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, gelmesin kırmızılar

Günaaaaydııın biz de uyanmıştık öğleni geçti saat ☺️
Bugün biraz bebişe birşeyler bakmaya gideceğiz, erkek ya artık biliyoruz :dondurma:
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, gelmesin kırmızılar
Amin canım inşallah hayatındaki en güzel alışverişi yapacaksın bugün:)

Evet :)
Biraz maviş maviş kıyafet aldık, tırnak makası ve fırça tarak aldık, İnsan kendini kaybediyo:KK76:
Bi de kendime çamaşır aldım, çoook rahat ettim :KK48:
Gözün dönmüştür herşeyi alası geliyo insanın :-) minnak sağlıklı, mutlu bi şekilde giysin cicislerini insallah:dua:

X