- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah nasip eder o duyguyu canımYeni Bat 15 ocak
Canım insanlar tek gecelik ilişkiden yasak çocuk elde ediyor bu yumurtanın hazır olması o an ve spermin ona ulaşması yani Allah gönlüne göre versinKizlar ben 14 15 16 sindan sonra gunumu degerlendiremedim canim hic istemiyor
Sadece 3gun olan iliskide hamilelik olabilirmi yumrtlama gunune denk gelmistir insAllah
Sagol canimCanım insanlar tek gecelik ilişkiden yasak çocuk elde ediyor bu yumurtanın hazır olması o an ve spermin ona ulaşması yani Allah gönlüne göre versin
Hayırlısı kuzum vardır bi zamani ya sabır:)Yeni Bat 15 ocak
Mel0d1 inde dediği gibi canım nasip meselesi tek gecelik iliskiden bile hamile kalan var inşallah sende hamissindir ama değilsen bile pes etmek yok :)Kizlar ben 14 15 16 sindan sonra gunumu degerlendiremedim canim hic istemiyor
Sadece 3gun olan iliskide hamilelik olabilirmi yumrtlama gunune denk gelmistir insAllah
insAllah canim :)Mel0d1 inde dediği gibi canım nasip meselesi tek gecelik iliskiden bile hamile kalan var inşallah sende hamissindir ama değilsen bile pes etmek yok :)
Amin canım inşallah hayatındaki en güzel alışverişi yapacaksın bugün:)Günaaaaydııın biz de uyanmıştık öğleni geçti saat
Bugün biraz bebişe birşeyler bakmaya gideceğiz, erkek ya artık biliyoruz
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, gelmesin kırmızılar
Ama o alisveris cok tatli bi alisverisGünaaaaydııın biz de uyanmıştık öğleni geçti saat
Bugün biraz bebişe birşeyler bakmaya gideceğiz, erkek ya artık biliyoruz
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah, gelmesin kırmızılar
Sende insallah yaparsin kuzumsu bnmm oglandan sonra bi kizinda olsa ne sirin dimiAmin canım inşallah hayatındaki en güzel alışverişi yapacaksın bugün:)
Oy inşallah meleğim Rabbim hepimize güzel mutluluklar nasip etsinSende insallah yaparsin kuzumsu bnmm oglandan sonra bi kizinda olsa ne sirin dimi
Amin taze anne :) naptin dün cicisler aldınız mı paşaya ❤Günaaydınn güzel bir gün güzel bir hafta olsun inşallah :)
Gözün dönmüştür herşeyi alası geliyo insanın minnak sağlıklı, mutlu bi şekilde giysin cicislerini insallahEvet :)
Biraz maviş maviş kıyafet aldık, tırnak makası ve fırça tarak aldık, İnsan kendini kaybediyo
Bi de kendime çamaşır aldım, çoook rahat ettim