Temizlik alışveriş derken fırsat bulup giremedim :) nasılsın canımbugün kimse yok mu burda :)
Canim araştırdigim kadarıyla cevap verim. Sabah ilişkiye girmek spermler kaliteli olduğu için daha iyiymiş. İlişki olduğu yerin çok sıcak olmaması gerekiyor eşinin ve senin iliskiden önce duş almaması veya alırsanız çok sıcak olmaması lazım ayrıca sende iliskiden hemen sonra duşa girme en az 1 saat bekle. Sperm kalitesini artırmak için eşine keçiboynuzu kürü yapabilirsin. İlişki esnasında beline yastık koyabilirsin. Spermler 24 saat ile 36 saat arası yaşıyor yani gün aşırı ilişki yasa yunurtlama gununden 1-2 gün önce ilişki hamilelik ihtimalini daha çok yükseltiyor. İlla yumurtlama gününde ilişki olacak diye şartlama kendini internetten araştırırsan 1-2 gün öncesine göre yumurtlama günü hamile kalma olasılığın daha düşük:)Kızlar hamile kalmayi kolaylaştırmak için neler yapıyorsunuz. Ayakları havaya kaldirmak dışında. Adet bıttı benim sabah başlıcam calısmalara ama gün aşırı olunca yumurtlama günü atlanmış oluyor. Yarından sonramı baslasam
Aleykümselam canım hoşgeldin yaşını, batını, kaçıncı denemen olduğunu bide ilini yazarsan senide ekleyeyim listeye :)Ben de katilmak istiyorum araniza beni de alin bende ikinci cocuguma bir turlu hamile kalamayanlardanim herkese slm olsun
23 yasım bat 30kasım 5 6 aydır denıyoruzAleykümselam canım hoşgeldin yaşını, batını, kaçıncı denemen olduğunu bide ilini yazarsan senide ekleyeyim listeye :)
GUNAYDNNNNGünaydın kızlar :)
GünaydınGünaydın kızlar :)
Antalya bile buz gibi ya düşün artık canım en sıcak memleket derler bide :)Herkese günaydın, güzel bir gün diliyorum.
Bugün istanbul yağmrlu ve soğuk
Oralar nasıl
Maşallah ona yazını okuyunca sanki ben yaşamışım gibi hissettim yaİyiyiz çok şükür, hafta sonu özel hastaneye gitmiştik eşim de görsün diye, bugün de rutin devlet hastanesi kontrolüm vardı. Kan hapını değiştirdi, balık yiyemedipin hafta balık hapı iç dedi.
Yine gösterdi oğluşumbariz belli oluyo dedi doktor. Bi sonraki randevumuzda deyatlı ultrason olacak inşallah.
Saygılar sevgiler herkese
Ekledim canım tekrar hoşgeldin23 yasım bat 30kasım 5 6 aydır denıyoruzankara
Günaydın kızlar :)
GUNAYDNNNN
Günaydın
Herkese günaydın, güzel bir gün diliyorum.
Bugün istanbul yağmrlu ve soğuk
Oralar nasıl
Benim bat 23 aralık yaşım 23 Gaziantep regl olacam galiba zaten hiç bir his yok benide eklermisinEkledim canım tekrar hoşgeldin
Yaşım 29 Antalya 1 ay denedim vazgeçtim bat bilmiyorum takip etmiyorum beni de ekler misin canımGünaydın güzel hanımlar aynen istanbul fena donuyorum evin içinde:))