Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

P pskdan67 canım sende yaşını, kaç ay denediğini, bat gününü yazarsan ilk sayfadaki listeye eklim senide ❤
Sevdazede Sevdazede iyi akşamlar canım
yaşım 30 benim surecim biraz farklı nisan ayında düşük yaptım son iki aya kadar korundum ama önemli tarihlerde birliktelik olmadı bu ay başlayacağım diyelim bat derken gelecek adet tarihim mi öyle ise 2 ocak

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum . normalde reglim salı günü bitti 7. günde normal zamanda bitti . Çarşamba günü yeniden başladı bugün 3. gün hala devam ediyor . Toplamda 10 gün oldu ilk defa böyle bişey yaşadım . aklıma bişey gelmiyor 1 haftadan önce doktora gitme şansım da yok . Benzer bişey yaşayan var mı

Sevdazede Sevdazede iyi akşamlar canım
yaşım 30 benim surecim biraz farklı nisan ayında düşük yaptım son iki aya kadar korundum ama önemli tarihlerde birliktelik olmadı bu ay başlayacağım diyelim bat derken gelecek adet tarihim mi öyle ise 2 ocak
Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım o zaman dememe süresine 1 Ay yazıyorum:) aynen bat ( beklenen adet tarihi) onuda 2 Ocak yazıyorum bide il ilçe yazarsan hepsini birlikte listeye ekliyim kuzum :KK200:

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bişey danışmak istiyorum . normalde reglim salı günü bitti 7. günde normal zamanda bitti . Çarşamba günü yeniden başladı bugün 3. gün hala devam ediyor . Toplamda 10 gün oldu ilk defa böyle bişey yaşadım . aklıma bişey gelmiyor 1 haftadan önce doktora gitme şansım da yok . Benzer bişey yaşayan var mı
Canim valla benim başıma gelmedi böyle birşey ama normal gibide gelmedi normal adet gibimi oldu yine ? Kist durumun filan varmıydı yada ne bilim kür filan uyguladinmi onla ilgilide olabilir bende merak ettim simdi

Kanda mi baktırdım canım e peki gecikmenin sebebi ne ? Ben adet dönemindeyim daha valla bu ay gelişi güzel yasicam ilişkiyi:KK70: zamaniysa her türlü olur zaten eski hanımlar takiplemi doğurmuslar sanki fıkır fıkır hamile kalip çatır çatır doğurmuslar:KK70:
:KK70: dimi cnm bnm kst falan yokmus sukur emzire yuzundenmis

2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?

2aralikta adet olmustum ve 6snda bitti 14 15 16sinda iliski oldu takvimimde 11den 17sine kadar hamilelik icin orta yuksek sams araligi yaziyor 16si yumurtlama gunu oldugu yaziyor 14 15 16 aralikta a iliski oldu hamile olabilirmiyim ?
Merhaba canım hoşgeldin günlere göre hamile kalma olasılığın yüksek fakat kesin kalırsın diye bi durum söz konusu değil net sonuç adet gecikmesinde belli olur inşallah bebisin tutunur :KK68:

X