Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Bu ay cok umitliyim ya ruyamda hamileydim,:/
Oy canım benim evet bazı rüyalarda anneler hissedip görüyo ama gerek bu tarz rüyalar olsun gerek belirtilerimiz olsun inan çoğu çok. Düşündüğümüz için bilincaltimiza yerleşiyor o yüzdende ruyalarimizda bile görebiliyoruz ben 10 aydır deniyorum ve şu 10 ayda gördüğüm rüyalar yaşadığım belirtiler 10 çocuğa bedeldi :KK70: o yüzden sen fazla takılma rüyalara filan dua et sabret bekle Rabbim zamanı geldiğinde hepimize cennet kokulu evlatlar nasip edecek inşallah:) :KK200:

Oy canım benim evet bazı rüyalarda anneler hissedip görüyo ama gerek bu tarz rüyalar olsun gerek belirtilerimiz olsun inan çoğu çok. Düşündüğümüz için bilincaltimiza yerleşiyor o yüzdende ruyalarimizda bile görebiliyoruz ben 10 aydır deniyorum ve şu 10 ayda gördüğüm rüyalar yaşadığım belirtiler 10 çocuğa bedeldi :KK70: o yüzden sen fazla takılma rüyalara filan dua et sabret bekle Rabbim zamanı geldiğinde hepimize cennet kokulu evlatlar nasip edecek inşallah:) :KK200:
insAllah canm ❤

Belki bide bi bucuk senedir korunuyorum biraktigim gibi aksamista olabilir ama hala adet olmadim e artik olimde rahatlim diyorum walla
Emzirdigin için söktürücüde kullanamiyosun dimi valla çok sıkıntılı bi durum kuzum ya ne diim biran önce rahatlarsın inşallah Allah yardımcın olsun

Kızlaaaar doktordan geldik, erkek olacakmış gördük :KK66:
Allah ım isteyen herkese nasip eder inşallah
Oys maşallah ona annesinin prensimi olacakmış o :KK200: Rabbim sağ salim doğmasını nasip etsin erkeginde kızında yeri farklı babası şimdiden doya doya sarılsın sana birkaç sene sonra ufaklık kıskanır babaya meydan okur :KK70:

Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim, folik asit kullandım üç ay ama gebelik olmadı kullanmaya devam etmeli miyim yani bir zararı olur mu yoksa ara vermeli miyim?

X