- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Sıkma canını kuzum her zaman adet oncesi gelir miydiSevdazede kuzum benim lekeler geldi bu ay da nasip değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkma canını kuzum her zaman adet oncesi gelir miydiSevdazede kuzum benim lekeler geldi bu ay da nasip değilmiş
Evet canım gelirdi hala leke halinde devam ediyor yarın tam sökülür. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullanmayı ve incir yemeyi düşünüyorum bol bol sence iyi mi?Sıkma canını kuzum her zaman adet oncesi gelir miydi
Kuzum valla hiçbirini denemedim o yüzden bilgim yok ama bende inciri denicem bu ay hergün eşime aldırmayı unutuyorum havada çok soğuk tembellikten bende gidemedim yarın unutmam inşallah ya benim yumurta catliyomudur acaba her ay düzenli adetlerim filan ilk defa geçen ay ovu testi kullandım takvimle aynı tarihe geldi yumurtlama hepsi düzenli doktorada gidesim yok haftaya giderim diye niyetlendim ama ufak ufak vazgeçiyorum sanırımEvet canım gelirdi hala leke halinde devam ediyor yarın tam sökülür. Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullanmayı ve incir yemeyi düşünüyorum bol bol sence iyi mi?
Bence gitmelisin. Bende yumurtluyorun sanki ama emin değilim takip yapmamız lazım. Inciri de 1 kilo al doya doya yeKuzum valla hiçbirini denemedim o yüzden bilgim yok ama bende inciri denicem bu ay hergün eşime aldırmayı unutuyorum havada çok soğuk tembellikten bende gidemedim yarın unutmam inşallah ya benim yumurta catliyomudur acaba her ay düzenli adetlerim filan ilk defa geçen ay ovu testi kullandım takvimle aynı tarihe geldi yumurtlama hepsi düzenli doktorada gidesim yok haftaya giderim diye niyetlendim ama ufak ufak vazgeçiyorum sanırım
1 kilo çok degilmi kız günde kaç tane yeniyoBence gitmelisin. Bende yumurtluyorun sanki ama emin değilim takip yapmamız lazım. Inciri de 1 kilo al doya doya ye
Takibi akintindan yapabilirsin kuzumBence gitmelisin. Bende yumurtluyorun sanki ama emin değilim takip yapmamız lazım. Inciri de 1 kilo al doya doya ye
Amin inşallah ama adetime 3. Gün var bu akşaö çok acık pembe kan geldi galiba adet oluyorumCanisi banimdan dolayı mesajını görüp yazamadım kusura bakma eşinin rüyası hayırlara vesile olsun inşallah hamissindir kırmızıları çift çizgi olarak görürsün :)
Bu akşam pembe akıntı geldi devamından damla damla kırmızı gelıyo daha önce hiç böle olduğumu hatırlamıyorumM Mutluluk1515 canım bat'ına az kaldı var mı belirti :)
HoşgeldinHerkese iyi akşamlar beni de aranıza kabul eder misiniz ☺
hoş buldum ☺Hoşgeldin
Günde 3-4 tane yiyelim biz tavuk gibi yumurtlarız valla kuzum birşey soracağım sana benim adetim hala tam sökülmedi ama lekeler var olacağım yarın adet takvimime bugüne işaretledim 1. Gün diye yumurtladığım zamanı bilmek için olur dimi öyle?1 kilo çok degilmi kız günde kaç tane yeniyo
İnşallah yerlesme kanamasıdir canım sen her ihtimale karşı fazla yorma kendiniBu akşam pembe akıntı geldi devamından damla damla kırmızı gelıyo daha önce hiç böle olduğumu hatırlamıyorum
İyi akşamlar canım hoşgeldin Tabikide ederizHerkese iyi akşamlar beni de aranıza kabul eder misiniz ☺
Ay inşallah pede cok az gelıyo selpağada sildiğimde bi kere geliyo daha gelmıyo yarın hersey belli olur bakalıö acaba yarın akşama kadar böle giderse test alsam hamişseö bile çıkar mı kiİnşallah yerlesme kanamasıdir canım sen her ihtimale karşı fazla yorma kendini
Eğer dediğin gibi her ay lekelenmeyle başlıyorsa olur kuzum ama sen takvime fazla uyma batina kadar gün aşırı ilişkiye devam et yada akintini takip et yoğun olduğu günlerde çalışGünde 3-4 tane yiyelim biz tavuk gibi yumurtlarız valla kuzum birşey soracağım sana benim adetim hala tam sökülmedi ama lekeler var olacağım yarın adet takvimime bugüne işaretledim 1. Gün diye yumurtladığım zamanı bilmek için olur dimi öyle?
Canım al ama akşam yapma sabah ilk idrarla yap net olsun diye birkaç gün kala çıkanlar var tabi geç döllenme değilse:)Ay inşallah pede cok az gelıyo selpağada sildiğimde bi kere geliyo daha gelmıyo yarın hersey belli olur bakalıö acaba yarın akşama kadar böle giderse test alsam hamişseö bile çıkar mı ki