- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Şeffaf akintin varmı canimKizlar karnimda degiskk biseyle oluyor gibi hafif yanlara sanci giryor gidiyor acaba yumurtalr yenimi catliyor :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeffaf akintin varmı canimKizlar karnimda degiskk biseyle oluyor gibi hafif yanlara sanci giryor gidiyor acaba yumurtalr yenimi catliyor :/
Hayir canmŞeffaf akintin varmı canim
O zaman yumurtlama söz konusu değil usutmus olabilirsin canım ayaklarını karnını filan sıcak tutHayir canm
Sorma yumurtlama hesabıyla basım belada zaten 24-25-27. Günler adet oldum son üç aylık döngü böyle düzensizleşti zaten eşim ancak haftasonu yanımda o yüzden ovulasyon testi almadım nasıl hesaplıcam bilmiyorum bazen de aman boşver hesabı diyorum :)Allah iyiliğini versin arada bi gözük özletme kendini
Kuzum zaten haftasonundan haftasonuna gorusuyosaniz bencede boşver hesabı boşyere kafanı doldurup strese girmiş olursun gorustugunuz zamanlarda ilişki olsun gerisi Allah kerim:))Sorma yumurtlama hesabıyla basım belada zaten 24-25-27. Günler adet oldum son üç aylık döngü böyle düzensizleşti zaten eşim ancak haftasonu yanımda o yüzden ovulasyon testi almadım nasıl hesaplıcam bilmiyorum bazen de aman boşver hesabı diyorum :)
Takvimde dundu yumurtlama gunu canm hastaneye gitsem nezaman catladigini bilirmi suan catlakmi degilmi aceba :/O zaman yumurtlama söz konusu değil usutmus olabilirsin canım ayaklarını karnını filan sıcak tut
Bilebilirler ama gerek yok sen bugünü değerlendir sonra gün aşırı ilişkiye devam edin tabi bu benim nacizane fikrim :)Takvimde dundu yumurtlama gunu canm hastaneye gitsem nezaman catladigini bilirmi suan catlakmi degilmi aceba :/
Tamam canmtesekkur ederim :)Bilebilirler ama gerek yok sen bugünü değerlendir sonra gün aşırı ilişkiye devam edin tabi bu benim nacizane fikrim :)
Rica ederim kuzum ❤Tamam canmtesekkur ederim :)
Bende aynen böyle düşündüm canım sen naptın aldın mı ovulasyon testiKuzum zaten haftasonundan haftasonuna gorusuyosaniz bencede boşver hesabı boşyere kafanı doldurup strese girmiş olursun gorustugunuz zamanlarda ilişki olsun gerisi Allah kerim:))
Yok kuzum oluruna bıraktım bende kısmet:)Bende aynen böyle düşündüm canım sen naptın aldın mı ovulasyon testi
Hoşgeldin canım aramıza valla belirtiler üzerine yorum yapmak çok zor adet belirtileriyle birebir bende çok belirti yaşadım ama fos çıktı inşallah sen hamissin dır tek belirti adet gecikmesi artık ben ona inanıyorum kuzum sende yaş,bat,il ilçe, kaçıncı denemen yazarsan senide listeye ekleyeyimKızlar ben de geldim aranıza hepbirlikte Hamiş oluruz inşallah
Benim reglime 6 gün var birtakım belirtiler hissediyorum 3 gün önce ovulasyon testi yaptim negatif cikti cok üzüldüm ama göğüslerim şiş ve ucuna dokunamiyorum ağrıdan, kabızlık var ,ara ara sağ kasığımda batmalar oluyor sizce hamile miyim
Ekledim kuzum senide inşallah hamissindirYaş 28 canim erzurumdayim 2.deneme oluyor ilki şubatta düşük oldu 2 yillik evliyim böyle işte inşallah bu ay umutluyum
Beklenen adet tarihi nin kısa yazılış şekli canımBuarada bat ne demek cnm