Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Yok malesef negatif cikti kan testi hayirlisi kuzum ya,sen nasisin basladinmi
Kanda mi baktırdım canım e peki gecikmenin sebebi ne ? Ben adet dönemindeyim daha valla bu ay gelişi güzel yasicam ilişkiyi:KK70: zamaniysa her türlü olur zaten eski hanımlar takiplemi doğurmuslar sanki fıkır fıkır hamile kalip çatır çatır doğurmuslar:KK70:

Günaydın kızlar. Reglim çok sancılı geçiyor ağrı kesici içicem dayanamıyorum valla. Zararlı diyorlar ama bilemedim:mad:
Kıyamam ya benimde bu ay çok sancılı oldu ilk 3 gün hatta 2. Gün gecesi ağrıdan uyuyamadim bile sıcak havlu filan koy karnına bide ayaklarını sıcak suda beklet rahatlar canım :KK15:

Kıyamam ya benimde bu ay çok sancılı oldu ilk 3 gün hatta 2. Gün gecesi ağrıdan uyuyamadim bile sıcak havlu filan koy karnına bide ayaklarını sıcak suda beklet rahatlar canım :KK15:

regliniz eğer çok ağrılı geliyorsda hayıt otu çayın için birebir ve adet düzenleyicisi hormonları iyileştiriyor ve gebeliği kolaylaştırıyor

rica ederim canım hayıt otuyla ilgili bir çok konu açılmış detaylı ordan inceleyebilirsin
Tamam canım bakıcam aslında benim adetim çok sancılı geçmezdi ama kış ayındayız usutmeye yordum ben bidaha olmaz inşallah ama olursada tavsiyeni mutlaka denicem

X