- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 34
Tamam o zaman yarı. Ki duruma göre cumartesi sabaha yaparım inşallah ben yatıyorum öpüyorum siziCanım al ama akşam yapma sabah ilk idrarla yap net olsun diye birkaç gün kala çıkanlar var tabi geç döllenme değilse:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman yarı. Ki duruma göre cumartesi sabaha yaparım inşallah ben yatıyorum öpüyorum siziCanım al ama akşam yapma sabah ilk idrarla yap net olsun diye birkaç gün kala çıkanlar var tabi geç döllenme değilse:)
Tamam canım mutlu haberlerini bekliyorum iyi geceler hayırlı bir güne uyanırsın insallahTamam o zaman yarı. Ki duruma göre cumartesi sabaha yaparım inşallah ben yatıyorum öpüyorum sizi
Yok malesef negatif cikti kan testi hayirlisi kuzum ya,sen nasisin basladinmimin123 minik kuşum test yaptınmı nedir durumun ?
Kanda mi baktırdım canım e peki gecikmenin sebebi ne ? Ben adet dönemindeyim daha valla bu ay gelişi güzel yasicam ilişkiyi zamaniysa her türlü olur zaten eski hanımlar takiplemi doğurmuslar sanki fıkır fıkır hamile kalip çatır çatır doğurmuslarYok malesef negatif cikti kan testi hayirlisi kuzum ya,sen nasisin basladinmi
Bence gitmelisin. Bende yumurtluyorun sanki ama emin değilim takip yapmamız lazım. Inciri de 1 kilo al doya doya ye
Günaydın kızlar. Reglim çok sancılı geçiyor ağrı kesici içicem dayanamıyorum valla. Zararlı diyorlar ama bilemedim
amiinnnn canım :)Günaydın güzel anneler ve anne adayları hayırlı cumalar bugünün yüzü suyu hürmetine tüm dualarımız kabul olsun inşallah
Kıyamam ya benimde bu ay çok sancılı oldu ilk 3 gün hatta 2. Gün gecesi ağrıdan uyuyamadim bile sıcak havlu filan koy karnına bide ayaklarını sıcak suda beklet rahatlar canımGünaydın kızlar. Reglim çok sancılı geçiyor ağrı kesici içicem dayanamıyorum valla. Zararlı diyorlar ama bilemedim
Kıyamam ya benimde bu ay çok sancılı oldu ilk 3 gün hatta 2. Gün gecesi ağrıdan uyuyamadim bile sıcak havlu filan koy karnına bide ayaklarını sıcak suda beklet rahatlar canım
Kokusu nasıl şu koku yüzünden birçok bitkiyi içemiyorum hemen çıkartıyorumregliniz eğer çok ağrılı geliyorsda hayıt otu çayın için birebir ve adet düzenleyicisi hormonları iyileştiriyor ve gebeliği kolaylaştırıyor
ben içtim canım kötü tadı yok ama bazıları içemiyo . eczanede hapı da var hayıt otu hapı de verirlerKokusu nasıl şu koku yüzünden birçok bitkiyi içemiyorum hemen çıkartıyorum
Hap olabilir aslında teşekkürler canimha
ben içtim canım kötü tadı yok ama bazıları içemiyo . eczanede hapı da var hayıt otu hapı de verirler
Hayırlısı olsun canim durmak yok yola devam :)Kırmızılar yoğunlaştı artık bi dahaki aya ☺
Hap olabilir aslında teşekkürler canim
Tamam canım bakıcam aslında benim adetim çok sancılı geçmezdi ama kış ayındayız usutmeye yordum ben bidaha olmaz inşallah ama olursada tavsiyeni mutlaka denicemrica ederim canım hayıt otuyla ilgili bir çok konu açılmış detaylı ordan inceleyebilirsin
tamam tatlım çok öptüm :*Tamam canım bakıcam aslında benim adetim çok sancılı geçmezdi ama kış ayındayız usutmeye yordum ben bidaha olmaz inşallah ama olursada tavsiyeni mutlaka denicem