- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Amin kuzum insallahİnşallah tatlım ya rabbim annelik duygusunu yaşatsın inşallah tüm kalpten isteyenleree
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum insallahİnşallah tatlım ya rabbim annelik duygusunu yaşatsın inşallah tüm kalpten isteyenleree
benim yaş 24 canım 5 aydır deniyoruz ama prolaktin sebebiyle olmadı ilaç kullandım 4 ay diyelim biz ona :)Yaşlar kaçtı bu arada bide ne kadardir deniyorsunuz ilk sayfada düzenleme yaptım tablo şeklinde oraya yazıyorum:)
Prolaktin ne kuzumbenim yaş 24 canım 5 aydır deniyoruz ama prolaktin sebebiyle olmadı ilaç kullandım 4 ay diyelim biz ona :)
Ben 22 yaşındayım canım 4. Ayım bu benimYaşlar kaçtı bu arada bide ne kadardir deniyorsunuz ilk sayfada düzenleme yaptım tablo şeklinde oraya yazıyorum:)
Genç anne adayımız daha yeni olmuş çalışmalar inşallah Rabbim tez zamanda anneliği tattirirBen 22 yaşındayım canım 4. Ayım bu benim
Amin inşallah hepimiz çok beklemeyizGenç anne adayımız daha yeni olmuş çalışmalar inşallah Rabbim tez zamanda anneliği tattirir
İnşallah canım ben 10 Ay bekliyorum hayırlısı bakalım:)Amin inşallah hepimiz çok beklemeyiz
Prolaktin ne kuzum
Kuzum göğüste sislik, sizi, damar belirgenlesmesi filan oluyomu benim bu ay başıma geldi hatta hamileliğe bile yordum kan testi yaptırdım haliyle negatif çıktı acaba bendede böyle bişey olabilirmi şuan hala sis göğüslerim ama sızı geçti en iyisi bende doktora gidim gitmicem diyip inat etmiştim:)Süt hormonu canım normalde hamileyken yükseliyor beyinde bulanan hipofiz bezinden salgılanıyor. gebelik dışında yükselmesi tehlikeli hemde kısırlığa sebep oluyor vücut kendini hamile sanıp gebeliği engelliyormuş . hipofiz bezinde bulunan iyi huylu tümörlerden kaynaklanıyor çoğu ama kendi kendine de yükselebiliyormuş . bende çok şükür bişi yoktu düeldi şimdi
Kuzum göğüste sislik, sizi, damar belirgenlesmesi filan oluyomu benim bu ay başıma geldi hatta hamileliğe bile yordum kan testi yaptırdım haliyle negatif çıktı acaba bendede böyle bişey olabilirmi şuan hala sis göğüslerim ama sızı geçti en iyisi bende doktora gidim gitmicem diyip inat etmiştim:)
Anladım canım ben jinekologa randevu alım hemde bu bahaneyle muayene olup inadımi kırmış olurum:)gögüsten süt gelme adet gecikmesi veya adet görmeme gibi belirtileri var canım ama ben tesadifen öğrendim belirti yoktu bende . sağlık ocağına gidip hormon testi yaptır orda bakıyorlar prolaktiine
aynen canım git bencede haber et bana daAnladım canım ben jinekologa randevu alım hemde bu bahaneyle muayene olup inadımi kırmış olurum:)
Tabikide kuzum önümüzdeki hafta gidicem inşallahaynen canım git bencede haber et bana da
Nasılsınız canlarım
Zaman çabuk geçiyor biri sorup cevaplarken bi kaliyo insan bu kadar olmuşmu diyeCanim adetim bitti calisiyoruz ufaktan iste
Yaş 28
Ve 6 ay doldu 7. Ayimizdayiz.ayy sayiya dusunce cok geldi gozume
Yaşlar kaçtı bu arada bide ne kadardir deniyorsunuz ilk sayfada düzenleme yaptım tablo şeklinde oraya yazıyorum:)
Oy canım benim nazar boncugumuz:) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizide bilgilendir cumartesi günüYaşım 29.
İlk gebeliğim, evlendikten sonraki 2. adetimde gebe kaldım, zaten planlamıştık
Darısı isteyen herkesin başına inşallah, Rabbim güzelliklerle karşılastırsın.
Ctesi doktora gideceğiz, prenses mi yoksa prens mi geliyor öğrenince yazarım