Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Adet olana kadar kesme umudunu canım olursada Allahtan olmazsada Allahtan :) vardır bir zamanı diyelim bekleyelim sabırla yeterki pes etmeyelim

Yaşlar kaçtı bu arada bide ne kadardir deniyorsunuz ilk sayfada düzenleme yaptım tablo şeklinde oraya yazıyorum:)

Prolaktin ne kuzum

Süt hormonu canım normalde hamileyken yükseliyor beyinde bulanan hipofiz bezinden salgılanıyor. gebelik dışında yükselmesi tehlikeli hemde kısırlığa sebep oluyor vücut kendini hamile sanıp gebeliği engelliyormuş . hipofiz bezinde bulunan iyi huylu tümörlerden kaynaklanıyor çoğu ama kendi kendine de yükselebiliyormuş . bende çok şükür bişi yoktu düeldi şimdi

Kuzum göğüste sislik, sizi, damar belirgenlesmesi filan oluyomu benim bu ay başıma geldi hatta hamileliğe bile yordum kan testi yaptırdım haliyle negatif çıktı acaba bendede böyle bişey olabilirmi şuan hala sis göğüslerim ama sızı geçti en iyisi bende doktora gidim gitmicem diyip inat etmiştim:)

gögüsten süt gelme adet gecikmesi veya adet görmeme gibi belirtileri var canım ama ben tesadifen öğrendim belirti yoktu bende . sağlık ocağına gidip hormon testi yaptır orda bakıyorlar prolaktiine

gögüsten süt gelme adet gecikmesi veya adet görmeme gibi belirtileri var canım ama ben tesadifen öğrendim belirti yoktu bende . sağlık ocağına gidip hormon testi yaptır orda bakıyorlar prolaktiine
Anladım canım ben jinekologa randevu alım hemde bu bahaneyle muayene olup inadımi kırmış olurum:)

Yaşlar kaçtı bu arada bide ne kadardir deniyorsunuz ilk sayfada düzenleme yaptım tablo şeklinde oraya yazıyorum:)

Yaşım 29.
İlk gebeliğim, evlendikten sonraki 2. adetimde gebe kaldım, zaten planlamıştık
Darısı isteyen herkesin başına inşallah, Rabbim güzelliklerle karşılastırsın.
Ctesi doktora gideceğiz, prenses mi yoksa prens mi geliyor öğrenince yazarım

Oy canım benim nazar boncugumuz:) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bizide bilgilendir cumartesi günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…