Çatlatma iğnesi kullanmadım sadece klomen. 14 gün geçti. Adet olmazsam cuma gunü test yapacağım
Canisi banimdan dolayı mesajını görüp yazamadım kusura bakma eşinin rüyası hayırlara vesile olsun inşallah hamissindir kırmızıları çift çizgi olarak görürsün :)Canlarım günaydın :) eşim gece rüyasında beni erkek bebek doğurduğumu görmüş kundaktan cıkartmışlar :) inşallah hamilesindir diyokaldı 2 gün bakalım
Hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ama gecikmen inşallah bebiş ten dolayıdır kuzumKızlar 1 gün geciktim klomen gecikme yapar mi?
Günaydın hanımlar
Günaydın canım
Gunaydinn canim.
Oyy inşallah hamissindir kuzum ya sen ogrenebildin mi klomem gecikme yapiyomuymus ?Günaaydın kızlar bat 2 gün gecikti göğüs ağrım vardı bugün itibariyle o da bitti :d
Bazıları yapar diyor bazıları yapmaz diyor anlamadım bugün test yapacağım bakalımOyy inşallah hamissindir kuzum ya sen ogrenebildin mi klomem gecikme yapiyomuymus ?
Nasılsınız canlarım
İnşallah görürsün çift çizgiyi kuzum senide hamiş olarak yazalım ilk sayfayaBazıları yapar diyor bazıları yapmaz diyor anlamadım bugün test yapacağım bakalım
Bende iyiyim canım şu adet bitsin diye bekliyorumiyiyiz canım sen nasılsın :)
Canım şimdi yapıyorum testiİnşallah görürsün çift çizgiyi kuzum senide hamiş olarak yazalım ilk sayfaya
İnşallah tatlım ya rabbim annelik duygusunu yaşatsın inşallah tüm kalpten isteyenleree
Canım şimdi yapıyorum testi