Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ayy dun bi ruya gordumm baktim ikiz bebeklerim olmus birinin adini Muhammed birinin Zeynep koyuyorum kizimu emziriyorum ama oglum emiyo uzuluyorm oylece uyndmm hayirlara vesile olsn inslah
Ay ne güzel hem ikiz olması hemde isimleri bi bakmışsın ikizlere hamile kalmışsın ufff çifte düğün gibi birşey olur :halay:

Ay ne güzel hem ikiz olması hemde isimleri bi bakmışsın ikizlere hamile kalmışsın ufff çifte düğün gibi birşey olur :halay:
Bende soyle yordum emeyen erkekti acaba o olen ogluma isret eger nasip olursa hamile kalirsamm buda kiz gibisindenn yordumm.. ama ikizde olursa varyaaa ne cok sevinirim Allahim isimlerinide oylece koyarim valla zaten oglm olursa Muhammed olucakta kizi dusunmemistim

Bende soyle yordum emeyen erkekti acaba o olen ogluma isret eger nasip olursa hamile kalirsamm buda kiz gibisindenn yordumm.. ama ikizde olursa varyaaa ne cok sevinirim Allahim isimlerinide oylece koyarim valla zaten oglm olursa Muhammed olucakta kizi dusunmemistim
Ay öylemi acaba rüyan hayır olsun inşallah kuzum ama çok güzel :KK200:

MasaAllah cnm Rabim sana bagislasin hayirli salih evlatlardan eylesin insaAllah bide delikanlimiza bi kiz kardes ne iyi olurdu annesii InsaAllah olurrr
Amin kuzum Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah zaten benim çocuk bebek delisi çok seviyo yedi kat elin çocuğunu görsün yolda ona şirinlik şebeklik yapiyo büyük insan gibi :)

Canlarım günaydın :) eşim gece rüyasında beni erkek bebek doğurduğumu görmüş kundaktan cıkartmışlar :) inşallah hamilesindir diyo ☺️ kaldı 2 gün bakalım

X