Ay ne güzel hem ikiz olması hemde isimleri bi bakmışsın ikizlere hamile kalmışsın ufff çifte düğün gibi birşey olurAyy dun bi ruya gordumm baktim ikiz bebeklerim olmus birinin adini Muhammed birinin Zeynep koyuyorum kizimu emziriyorum ama oglum emiyo uzuluyorm oylece uyndmm hayirlara vesile olsn inslah
Ağzını yaymadan amaHiii soyle demii Yav He heeee:))))))
Bende soyle yordum emeyen erkekti acaba o olen ogluma isret eger nasip olursa hamile kalirsamm buda kiz gibisindenn yordumm.. ama ikizde olursa varyaaa ne cok sevinirim Allahim isimlerinide oylece koyarim valla zaten oglm olursa Muhammed olucakta kizi dusunmemistimAy ne güzel hem ikiz olması hemde isimleri bi bakmışsın ikizlere hamile kalmışsın ufff çifte düğün gibi birşey olur
Valla bazen tepem attimmi hanim efendi beyfendi oluyooo .... biz esimle bille tartisirkennn esim hosgeldin asker arkadasim diyo :)))Ağzını yaymadan amayancı der gibi olmicak gayet hanım efendi ve basın dik bir şekilde ya he he dicen çok kibar
Ay öylemi acaba rüyan hayır olsun inşallah kuzum ama çok güzelBende soyle yordum emeyen erkekti acaba o olen ogluma isret eger nasip olursa hamile kalirsamm buda kiz gibisindenn yordumm.. ama ikizde olursa varyaaa ne cok sevinirim Allahim isimlerinide oylece koyarim valla zaten oglm olursa Muhammed olucakta kizi dusunmemistim
Haha haValla bazen tepem attimmi hanim efendi beyfendi oluyooo .... biz esimle bille tartisirkennn esim hosgeldin asker arkadasim diyo :)))
Amin cnm senin evladin kizmi erkekmi cnmmAy öylemi acaba rüyan hayır olsun inşallah kuzum ama çok güzel
7 yaşında delikanlı kuzum :)Amin cnm senin evladin kizmi erkekmi cnmm
Ayyyy sizdedemiii....Haha haBizdede var o asker arkadaşı muhabbeti maalesef
MasaAllah cnm Rabim sana bagislasin hayirli salih evlatlardan eylesin insaAllah bide delikanlimiza bi kiz kardes ne iyi olurdu annesii InsaAllah olurrr7 yaşında delikanlı kuzum :)
Amin kuzum Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah zaten benim çocuk bebek delisi çok seviyo yedi kat elin çocuğunu görsün yolda ona şirinlik şebeklik yapiyo büyük insan gibi :)MasaAllah cnm Rabim sana bagislasin hayirli salih evlatlardan eylesin insaAllah bide delikanlimiza bi kiz kardes ne iyi olurdu annesii InsaAllah olurrr
46 ydı ilk ölçürttüğümde şimdi 0.3 :)Canım Bn de prolaktinimi olcuyorum sık aralıklarla en sonu sınırdaydi senin ki kaç acaba
Günaydın için geç değil miGunaydinnn :)
Kızlar 1 gün geciktim klomen gecikme yapar mi?
Hayır canım klomen gecikme yapar diye yapmadım. Bugün sarı akıntım oldu ilk defa..test yaptin mi?
Hayır canım klomen gecikme yapar diye yapmadım. Bugün sarı akıntım oldu ilk defa
Çatlatma iğnesi kullanmadım sadece klomen. 14 gün geçti. Adet olmazsam cuma gunü test yapacağımPeki onun ustunden kac gun gecti..12-14 gun gectiyse sonuc verir heralde.