- 10 Aralık 2016
- 593
- 902
İnşallah canım az kaldı bakalım :)Ayni anda mujde veririz insallah kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım az kaldı bakalım :)Ayni anda mujde veririz insallah kuzum
Ama tatlım şimdi bizim batları kim güncelleyecek olan vaaar olmayan varAyni anda mujde veririz insallah kuzum
İnşallah kuzummm hayırlısıOo hadi hayirlisi bebegim iyi haberler verirsin ocak ayi icin
evet bebeğim ibrahim saraçoğlunun sitesinde gördüm ben iyi geliyor diyorlarAşklar Bnm prolaktin sınırda ya testere disli aslan pencesi otu warms duydunzmu o iyi geliyorms
Aslında 27 sine randowum war o zmnimi beklesem yada şimdimi kullansam sizceevet bebeğim ibrahim saraçoğlunun sitesinde gördüm ben iyi geliyor diyorlar
Bence bekle canım doktorun ne ne dediğine göre hareket edersinAslında 27 sine randowum war o zmnimi beklesem yada şimdimi kullansam sizce
Kuzu o isle _Masalim_ ilgilenecek amaa kendisi bugun kayiplarda :)Ama tatlım şimdi bizim batları kim güncelleyecek olan vaaar olmayan var
Yaaa olmaz insallah ;(Bnm de yarın olmam gerekiyor ağrılarım başladı sanki
Siinms Bat:17 aralıkEveeet hanımlar@UzeUze grubun nazar boncuğu hamişi
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi, herhangi bir derdimizi, hüznümüzü, mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
@93elizan Hamiş :)
@Ask-I Zuleyha Bat: 1 Ocak
@min123 Bat: 6 Aralik
@Ebrarr60 Bat: 9 Ocak
@Ruling girl Bat: 13 Aralik
@Sevdazede Bat: 12 Aralik
@gunesimmkd ??
@Sfr-rslntsn Bat: 8 ocak
Esr02 Bat: 14 Aralık
Seskes Bat: 12 Aralık
@Nurumcan94 Bat: 8 Ocak
@Ksmdaskbskdr Bat: 1 Ocak
_Masalim_ Bat: 31 Aralık
@blueas Bat: 21 Aralık
Dykdyk Bat: 8 Aralık
@Umya Bat: 17 Aralık
@eflen Bat: 14 Aralık
@zezem123 Bat: 28 Aralık
@celine20 Bat: 23 Aralık
@GorTuu Bat:12 Aralık
@deepandfury Bat: 11 Aralık
@Mazikeen Bat:9 Aralık
@fundiiiii Bat: 31 Aralık
@Emineeemm Bat: 4 Ocak
@buse smile Bat:13 Aralık
@Babies16 Bat:26 Aralık
@aybuss_ Bat:29 Aralık
@-Lavinia Bat:3-4 Ocak
6 seferdir kan alıyorlar bir düşük bi yüksek çıkıyor gidene kadr adet tarihim yaklaşmış oluyor hani bnde bu ayı değerlendirmek istiyorumBence bekle canım doktorun ne ne dediğine göre hareket edersin
Kan testi negatfti kuzum olurum kesinYaaa olmaz insallah ;(
Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor.
Benim regl biteli 1 hafta oluyor bugun acik pembe seklide 4.5 damla kanamam oldu . Internetten baktim yerlesme kanamasi olabilecegi soyleniyor. Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz
Yok kuzu ne yanlisi :)Yanlış mı yaptım acabaa :)
Erzurum da kuzummCanis sen nerelisin nerde yaşıyorsun Umya