- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gec degil yasin canimYasim 34 belki hepinizden buyugum ve ikinci cocuk icin biraz gec bir zaman ondan endisem 29 -30 yaslarimda olsam sallardim zaten aof okuyorum buda bu streste sallardim yani
Bende 33 canım şunun şurasın da ne kaldı 34 olmama 2 ay bile yok Allah bağışlasın 1 evladın var çok şükür sana hayırlı evlat olsun inşallah bizlerede nasip olur annelik duygusunu tadarız tatlımYasim 34 belki hepinizden buyugum ve ikinci cocuk icin biraz gec bir zaman ondan endisem 29 -30 yaslarimda olsam sallardim zaten aof okuyorum buda bu streste sallardim yani
Aminnnnn kuzummmm AminnnnnnnBende 33 canım şunun şurasın da ne kaldı 34 olmama 2 ay bile yok Allah bağışlasın 1 evladın var çok şükür sana hayırlı evlat olsun inşallah bizlerede nasip olur annelik duygusunu tadarız tatlım
Gulelim kizzÇok duygusala baglamadik ya Accik gülelim kendimize gelelim
Valla sidikle testleri yarıştıyorsunuz bazen sidikler kazanıyor bazen testler kazanıyorGulelim kizz
Yada sidik testlerini deneyelim
Camasir suyu
Limon karbonat
Sekeri bilmiyorum ama bilen var mi :)
Bir onu denemedim vallahi
İsteyen herkese Allah eli ayagi butun uzuvlari tam bir cocuk nasip etsin oglum 8 yadinda İyiki varsiniz simdi cikmam lazim sohbetleri okuyorum ama hamile olan varsa haber edin ders calisicamm grsrz kizlar:)Bende 33 canım şunun şurasın da ne kaldı 34 olmama 2 ay bile yok Allah bağışlasın 1 evladın var çok şükür sana hayırlı evlat olsun inşallah bizlerede nasip olur annelik duygusunu tadarız tatlım
Amin inşallah canım kolay gelsin sana tatlım Allah zihin açıklığı versinİsteyen herkese Allah eli ayagi butun uzuvlari tam bir cocuk nasip etsin oglum 8 yadinda İyiki varsiniz simdi cikmam lazim sohbetleri okuyorum ama hamile olan varsa haber edin ders calisicamm grsrz kizlar:)
Teste yaptim tek cizgiValla sidikle testleri yarıştıyorsunuz bazen sidikler kazanıyor bazen testler kazanıyor
Öptuk kuzumİsteyen herkese Allah eli ayagi butun uzuvlari tam bir cocuk nasip etsin oglum 8 yadinda İyiki varsiniz simdi cikmam lazim sohbetleri okuyorum ama hamile olan varsa haber edin ders calisicamm grsrz kizlar:)
Okumuştum bi topikde şekerin üstüne sidik döküyormuşsun erirse hamile değilsin erimeyip dipe çöker ve topaklanırsa hamişmişsin töbe yarabbim nimetlede olmazki bu aya tıp tıp olalı böyle testler görmemiştir bu kadınlar kendilerini aştı yahuTeste yaptim tek cizgi
Aksamina camasir suyu sidik yaptim köpurdu anlamadim simdi hangisi kazanacak :)
Sekeri biliyor musun kuzum onu da yapayim gonlu kalmasin küsmesin :)
Kızlar denemeyin böyle şeyler hep hayal kirikligiOkumuştum bi topikde şekerin üstüne sidik döküyormuşsun erirse hamile değilsin erimeyip dipe çöker ve topaklanırsa hamişmişsin töbe yarabbim nimetlede olmazki bu aya tıp tıp olalı böyle testler görmemiştir bu kadınlar kendilerini aştı yahu
Alternatif tip kuzu :)))))Okumuştum bi topikde şekerin üstüne sidik döküyormuşsun erirse hamile değilsin erimeyip dipe çöker ve topaklanırsa hamişmişsin töbe yarabbim nimetlede olmazki bu aya tıp tıp olalı böyle testler görmemiştir bu kadınlar kendilerini aştı yahu
Yok ya bnde bu aya kadr inanıyordum smdi inanmıyorumAlternatif tip kuzu :)))))
E ninelerimizin zamaninda test mi varmis
Hep boylr yaparlarmis da
Gercekliligi kanitlanmis testler bunlar :)))
Valla orasını bilmiyorum hiç sormadım ananeme ben küçükken rahmetli oldu babannemi hiç görmedim oda rahmetli olmuş şimdiki yaşlılara soramam ki utanırm ben burda sizlerle rahat konuşuyorum böyle iyiAlternatif tip kuzu :)))))
E ninelerimizin zamaninda test mi varmis
Hep boylr yaparlarmis da
Gercekliligi kanitlanmis testler bunlar :)))
Aynen askolata yaa persembe gunu adet olmassam gidicem artikInsallah gec dollenmedir hayatimmm bekle bakalim
Kan vermeye git olmadi kuzummm
Hamis degilsende ki insallah hamissin
bir an once gelsin kirmizilar kurtul