- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
OoOo sen de uzaksnErzurum da kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OoOo sen de uzaksnErzurum da kuzumm
Sen nerdensin kuzum :)Canis sen nerelisin nerde yaşıyorsun Umya
Gerçekden eridimi doğruluk payı varmış demekkii allahmm inşallah bi gün erimediğini göstereck guzum sanadaYaptim seker hep eridi
Tamam canımAma bu topigimizi cok sevdik :)
Yenisini dur @_Masalim_ gelsin eger konuyu Sevdazede ona devrettiyse guncelleme yapar olmadi yeni konu acalim
Valla kuzum topak topak olmadiGerçekden eridimi doğruluk payı varmış demekkii allahmm inşallah bi gün erimediğini göstereck guzum sanada
İstanbuldayım bnSen nerdensin kuzum :)
Sabah camasir suyunu yapacagim kuzuResmini atasana diycem ama ben lekere pek güvenmiyom canım ya geçen eşim çayı içmeden uyudu şekeri atmş karıştrmamş dibimde kalmşdı döktüm çayı şeker yine duruyo güvenme bence karbonat yada çamaşır suyuyla yap
Yoook kuzu bisey Olmaz Allah in izniyle :)Kızlar ya demin şakalaşırken eşim göğsüme vurdu çok acıdı bişy olurmu korktum
O hassasiyetlikten canm bişey olacağını sanmam dikkat et ama seviyeli şakalaşınn ya sen hamis bı bayansinKızlar ya demin şakalaşırken eşim göğsüme vurdu çok acıdı bişy olurmu korktum
Ayy inşallahh yaa onada çok kızdımm küstü hrlde tekrar işe gitti şimdi ama kızdığımdan gitmedi tabiYoook kuzu bisey Olmaz Allah in izniyle :)
Tamam kuzu dur su cok iceyim cis gelsin :)))Sabah yapma kuzum yap şimdi hadi merak ettm dosya yükleden yapıyosn Umya
Kiz deli bisey olmaz olmaz :)Ayy inşallahh yaa onada çok kızdımm küstü hrlde tekrar işe gitti şimdi ama kızdığımdan gitmedi tabi
Bizim seviyemiz yok canımm resmen güreş ediyorz ama bu sıralar biraz daha sakinO hassasiyetlikten canm bişey olacağını sanmam dikkat et ama seviyeli şakalaşınn ya sen hamis bı bayansin
Sakin olun tabisiiiiiBizim seviyemiz yok canımm resmen güreş ediyorz ama bu sıralar biraz daha sakin
Çekmiyosq net geç açılır dene yine kesim resm at ama hamişlik durumnda farklı köpürüyo çünküTamam kuzu dur su cok iceyim cis gelsin :)))
Yok deniyorum ama olmuyor kuzum yaa dosya sec diyorum acilmiyor
Ayni bizzz :)Bizim seviyemiz yok canımm resmen güreş ediyorz ama bu sıralar biraz daha sakin