- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Sen biliyorsun demi canimÇekmiyosq net geç açılır dene yine kesim resm at ama hamişlik durumnda farklı köpürüyo çünkü
Tamam dur ben yapinca resim atacagim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen biliyorsun demi canimÇekmiyosq net geç açılır dene yine kesim resm at ama hamişlik durumnda farklı köpürüyo çünkü
Ayni bizzz :)
Esim diyor hamile olsan bir bakima uzulurum ya strese girerim
Kiminle gures tutacagim
Diyor kac kez kolumu burktu :)
Yavrusunu severek oldurur bizimki :)
Tokat değil ama yakın sayılırız bende Giresunluyum canımTokat dan yokmu aramızda
Azicik yamyamlar bizimkilerBiz biribirimixi sakaltlıyorz bile her yermiz morarıyo dokunamıyom rahat dur diyo az bi dokununca
Anaam benimkide öyle el ense giriyor sanki ben asker arkadaşıyım karıştırıyorlar bizi bu adamlarAzicik yamyamlar bizimkiler
El ense yapiyor resmen
Recep ivedik e bagliyoruz )
Bizde daha çok ben ama çok hiperaktif biriyim duramam yermdeAnaam benimkide öyle el ense giriyor sanki ben asker arkadaşıyım karıştırıyorlar bizi bu adamlar
Aynen bende azicik rahat durmuyorum ama :)))Anaam benimkide öyle el ense giriyor sanki ben asker arkadaşıyım karıştırıyorlar bizi bu adamlar
Oyyy masallahhh yaa Allah sag salim kucagina almayi nasip etsinAyyy kızlar bugn bi arkdaşımda hamiş oldğunu söyledi benmle aynı tarihde hamiş kalmş vajinal muanede doktor ultrasyn resmi vermş haftayada bebeği göreceklermiiş bakınn
Aynen öyle valla ben eşime stres topum diyormm ben olmazsam napcn sen diyo banaAynen bende azicik rahat durmuyorum ama :)))
Oylede olmasa dagilmaz kafalar
Aynennn :))Aynen öyle valla ben eşime stres topum diyormm ben olmazsam napcn sen diyo bana
Maşaallah Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımAyyy kızlar bugn bi arkdaşımda hamiş oldğunu söyledi benmle aynı tarihde hamiş kalmş vajinal muanede doktor ultrasyn resmi vermş haftayada bebeği göreceklermiiş bakınn
Amiinn inşallah canmm benmkide bu kadarcık bu hafta benmde adet hafta geçsin bende gidcm aile hekimine öğreneli yarn bi hfta olacak inşallahMaşaallah Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Yok yapacagim ama resmi nasil atacagim atamiyorum dosya ekleden resim gelmiyor dosya sec diyorum olmuyorUmya yaptn mı hadi
Kaç değerin canm ne kadarlık bde dua et bol bol kuran okuKan testi 2 katina katlanmayip sonradan duzelen var mi kizlar;(
Nasl olmuyo kuzumm olmalııYok yapacagim ama resmi nasil atacagim atamiyorum dosya ekleden resim gelmiyor dosya sec diyorum olmuyor
Bak dosya yukle diyorumNasl olmuyo kuzumm olmalıı
Cok kotuyum cok üzülüyorum 1.kan testim 253 cikti 2 gun sonra 2.kan testim 292 cikti doktor cumaya kadar bekleyelim dedi beta hcg 2 ye katlanmazsa saglikli olmuyormus zaten; (Kaç değerin canm ne kadarlık bde dua et bol bol kuran oku