Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
İyiyz sen nasılsın hiç gözükmüyorsun yoksa bizden sikildinmi
Hastayim kuzum yaaa
Basim feci agriyor galiba regl olacagim olmam insallah
Sen nasilsin
Canım tavuk gibi yumurtluyoruz yumurtluyoruz bi civciv çıkaramdık
Ben yumurta takibi falan yapmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra yapıyorum aman en iyisi oda ayrı bi strese sokar insanı uzak durmak lazım eninde sonunda olacak inşallah Alalh hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bebişler versin inşallah canım
Cankuşlarımm bende iyiyim çok şükür.
Misafirlerim vardı bugün, dünde ben gittim haftasonuda malum adam evde pek giremedim asla sıkılmammm.
Dün test yaptım sıkıntıdan tek çizgi çıktı.
Az öncede haşa nimet adı anıyorum ama yumurta akı gibi bi akıntım oldu adete 1 hafta kalmış yeni mi yumurtluyorum ne.
Yaptim seker hep eridiOkumuştum bi topikde şekerin üstüne sidik döküyormuşsun erirse hamile değilsin erimeyip dipe çöker ve topaklanırsa hamişmişsin töbe yarabbim nimetlede olmazki bu aya tıp tıp olalı böyle testler görmemiştir bu kadınlar kendilerini aştı yahu
Git kuzum insallahhh 100 200 bthcg degerini gorursubAynen askolata yaa persembe gunu adet olmassam gidicem artik
Ya kuzum bırak boşver batını bekle ben inanmıyorum bu testlere hemen üzülme ya bi sakin arkadaşım neyin ne zaman olacağı belli olmaz belki geç döllenecek yumoşun Allahallah ya bi sabır çek bi oku üfle kendini tatlım ne olur hemen canının sıkma moralini yüksek tut bitanemYaptim seker hep eridi
Insallah hayatim dedigin gibidir kuzummmYa kuzum bırak boşver batını bekle ben inanmıyorum bu testlere hemen üzülme ya bi sakin arkadaşım neyin ne zaman olacağı belli olmaz belki geç döllenecek yumoşun Allahallah ya bi sabır çek bi oku üfle kendini tatlım ne olur hemen canının sıkma moralini yüksek tut bitanem
Evet canım ya hayırlısı tabiki hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah Allah 3 gün sonra yüzünü gülücüklere boğsun inşallah emiInsallah hayatim dedigin gibidir kuzummm
Neyse bata 3 kaldi haydi hayirlisi :)
Bencede inanma öyle şeylere, benimde bat 4 gün var bende bekliyorum. Seninde az kalmış zatenYaptim seker hep eridi
Aminnn canım benimAllah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Her kısmetin bir zamanı varmış kızlar
Her nasip vaktine esirmiş
Ay evet ayni anlarda hamis kalma ihtimalimiz var insallah olur kuzuuu
Oo hadi hayirlisi bebegim iyi haberler verirsin ocak ayi icinNasılsınız kızlarr benim bat 8 aralıktı ve regl oldum,söylemiştim zaten.. Oldum ve bitti hatta 2 gün önce. Ovulsyon testlerine kaldığım yerden devam :)
Cumlemizi insallah hayatimmmmEvet canım ya hayırlısı tabiki hakkımızda ne hayırlıysa o olsun inşallah Allah 3 gün sonra yüzünü gülücüklere boğsun inşallah emi
Ayni anda mujde veririz insallah kuzumBencede inanma öyle şeylere, benimde bat 4 gün var bende bekliyorum. Seninde az kalmış zaten