Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Seni esin tamam demis benimki yok diyor dr onada sperm tasti istedi bende hormona baktircam ama bu ay gecti artik ilac kullandim
Son çare tm diyolar baktı Bn bütün testleri yaptırıyorum akşamda burama geldi dedim bu iş tek bnle olmz Bn git gel nereye kadr sende git dedim o diyo yok Bn de bişey yoktur ne biliyon dedim ya biraz sert çıktım hafifte duygu sömürüsü hemn o an randewu aldı bi gidiyimde aradn cekiliyim dedi ama öyle bacım Bn o kadr hastanelerde surunuyom bişey çıkmıyor eşim hep aklıma geliyor hani onda wardt3 belki birşey diyorm ama sorunun onda olmadgni bilsem kendime yogunlasrim

Kız şu hastalığım bitsin tekrar başlıyorum çalışmalara anam bende bi heves bi heves tövbe yarabbim sanki hiç görmedim ömrü hayatımda :olamaz:denemeye tam gaz ileriiii yapcam hahahah
Deli yaa :)))
Bende ara verdim 4 5 gundur calisma yok
Belim basim agriyor hasta olacaksam olayim yoksa bebis varsa ona gore plan yapayim :)

Azicik akisina birak kuzumm
Her ay olacakmos gibi dusunme
Gel buraya makara yapalim konisalum
Bak hamileligi bile bazen esprili bir dille konusuyoruz kafamiz dagiloyor
Kim bilir turkiyenin hangi yerlerindwn yaziyoruz
Bilmedwn gormeden destek oluyoruz birbirimize
Sıkıldigin an yaz bize dertleselim
Esini de anla erkek icin azicik gurur onur meselesidir bu
Her ne kadat esi olsan bile sonucun negatif olmasini kabullenemez onu da anla azicik
Kendine de haksizlik etme sakin
Zamanimizi bekleyecegiz hayatim
Insallah olacak insallah
Elbette anlayirum onu ama bende zorlaniyorum yasin geldi geciyor bile ya inanin iyi oluyor esimle konusamiyoruz bu konulari burda dertlesmek iyi geliyor oysa ilk cocugumda bu kadar zorlanmamistim

Elbette anlayirum onu ama bende zorlaniyorum yasin geldi geciyor bile ya inanin iyi oluyor esimle konusamiyoruz bu konulari burda dertlesmek iyi geliyor oysa ilk cocugumda bu kadar zorlanmamistim
Var micocugun
Bak ne guzel tatmissin o duyguyu hayatim ya bizim gibi olsaydin
O yuzden kendini kasma hic Allah buyuktur

Son çare tm diyolar baktı Bn bütün testleri yaptırıyorum akşamda burama geldi dedim bu iş tek bnle olmz Bn git gel nereye kadr sende git dedim o diyo yok Bn de bişey yoktur ne biliyon dedim ya biraz sert çıktım hafifte duygu sömürüsü hemn o an randewu aldı bi gidiyimde aradn cekiliyim dedi ama öyle bacım Bn o kadr hastanelerde surunuyom bişey çıkmıyor eşim hep aklıma geliyor hani onda wardt3 belki birşey diyorm ama sorunun onda olmadgni bilsem kendime yogunlasrim
Aynen esra deney faresine donduk ya ac kapa ac kapa brnde inan alttan cok zorlaniyorum utancima ama benimde aklima esim geliyor cunku dr sende rahim olarak dorun yok dedi hop diyede hastaneye gidecek yerdede deyilim kucuk bir ilcedeyim hirmon testi yapmiyorlar ne yapcam bilmiyorum

Deli yaa :)))
Bende ara verdim 4 5 gundur calisma yok
Belim basim agriyor hasta olacaksam olayim yoksa bebis varsa ona gore plan yapayim :)
Bitanem arada delirmek iyi oluyor ben dünyanın kahrını çekiceme deli olayım dünya benim kahrımı çeksin dimi ama benim dünyamda sizsiniz siz çekiyonuz beni:halay::KK15::rolleyes:

Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor.
Benim regl biteli 1 hafta oluyor bugun acik pembe seklide 4.5 damla kanamam oldu . Internetten baktim yerlesme kanamasi olabilecegi soyleniyor. Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz

Kizlar yerlesme kanamasi nasil oluyor.
Benim regl biteli 1 hafta oluyor bugun acik pembe seklide 4.5 damla kanamam oldu . Internetten baktim yerlesme kanamasi olabilecegi soyleniyor. Bana bu konuda yardimci olabilirmisiniz
Canim genelliklr yumurtlama zamaninq denk geliyor
3 4 damla acik pembe yada hahverengi lekelenme seklinde oluyor
Anlattigina gore implantasyon kanamasi olabilir
Eger fazlalasirsa dr ye gitmende fayda var

Aynen esra deney faresine donduk ya ac kapa ac kapa brnde inan alttan cok zorlaniyorum utancima ama benimde aklima esim geliyor cunku dr sende rahim olarak dorun yok dedi hop diyede hastaneye gidecek yerdede deyilim kucuk bir ilcedeyim hirmon testi yapmiyorlar ne yapcam bilmiyorum
Canını sıkma yinede ya ikna edersin belki Allh bağışlasın bir evladın warms olur esin sıkıntı yapmıyorsa sende yapma allhn izniyle olur bak biz daha ilk çocuk istiyoruz bnm de 1 seneyi geçti bakalm şu testler bi bitsin üzme o tatli canini

Ebrarr60 Ebrarr60 üzülmek yok kuzum sabir zor olsada sabir sadece umyacim haklı burda kafamız rahatlıyor dertlesiyoruz çünkü hepimizin isteği aynı ben ailemle konuşurken bile bazen beni anlamadıklarını düşünüyorum halbuki böyle birsey yok burda öyle bir sıcaklık kardeşlik ve destek varki gerçekten her an burda olmak istiyorum bu arada sizi tanidima çok mutlu oldumm canlar seviliyorsunuz :KK200::KK200:

Ebrarr60 Ebrarr60 üzülmek yok kuzum sabir zor olsada sabir sadece umyacim haklı burda kafamız rahatlıyor dertlesiyoruz çünkü hepimizin isteği aynı ben ailemle konuşurken bile bazen beni anlamadıklarını düşünüyorum halbuki böyle birsey yok burda öyle bir sıcaklık kardeşlik ve destek varki gerçekten her an burda olmak istiyorum bu arada sizi tanidima çok mutlu oldumm canlar seviliyorsunuz :KK200::KK200:
Bende seni kooooonnnkocaman seviyorum canim benim

X