Ben de ozluyorum sizi ama :))))Yerim seni sensiz tadi yok valla balim
Hayirli haberleri bekliyoruz yavrummmAynen kuzum yaaa idrar testini aldigimi.soylemedim bile ben kuzum 3 tane aldim bakalim
Hosbuldum cok saol cnmHosgeldinnn kuzum
Ben sansimaBozuk bence o aldığınz eczaneye geri götürün yenisini versn kuzum
Kodumuz bozuk bizim dna mizda sorun var :))Of off millet tek gece iliskiyle hamis kaliyooo bizzz ovu testiyle bile beceremiyozzz.....
Cok tesekkurlerrr hosbuldum rabbim hepimizin yardimcisi olsunHosgeldin canim ALLAH yar ve yardimcin olsun
Kodumuz bozuk bizim dna mizda sorun var :))
Kuzuu sen hep beni unutuyorsun bak 6 ay dir deniyoruz :))Ne kadardır deniyosunuz
Anummm kuzumm valla unutuyom vardı hrlde demi bi tane sennKuzuu sen hep beni unutuyorsun bak 6 ay dir deniyoruz :))
Yokk canimAnummm kuzumm valla unutuyom vardı hrlde demi bi tane senn
Ne kadarlık evlisinizYokk canim( keske olsaydi ama yok
Test bozuk sanki kuzum bi yerindede kirmizilik olusmus yada idrari cok damlatmissin kuzumKizlar yapar yapmaz cikti yani sonradan deil ama bu ne ilk defa bole sacma sapan ya
6 ay denediniz olmadıysa biraz ara verebilirsiniz illaki yumurtalklar fln alışıyo ve yıpranıyoNe kadarlık evlisiniz
Doltor bisey demedimiKizlar benim adetim 9 gun gecti 7.gün 253 cikti 9.gunde 292 cikti degerim 2 katina katlanmiyor boyle olup duzelen var mi gebeligi
Okadarı görmüşsünya katlanır canm dua et bellki geç döllenmedirKizlar benim adetim 9 gun gecti 7.gün 253 cikti 9.gunde 292 cikti degerim 2 katina katlanmiyor boyle olup duzelen var mi gebeligi