Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kizlar foto buyuk diyor ama zaten atilcak gibi degil koskaca bi cizgi ben 25 kasimda kendimi hamile kaldgma inandrdimki ta i simdi husran oldu INŞALLAH 31 araligi beklicem kuzular

Kizlar foto buyuk diyor ama zaten atilcak gibi degil koskaca bi cizgi ben 25 kasimda kendimi hamile kaldgma inandrdimki ta i simdi husran oldu INŞALLAH 31 araligi beklicem kuzular
Hani anlasmistik uzulmek yoktu??
Cooook erken test yaptik cunku sadece bu bizim merakimizi giderdi
Bu kadar erken cift cizgi olmasini beklemiyorduk ki zuzum
Insallah gebesindir de koy 25 inde ogren
Simdi asiriii coooook erken balimm hadiiii gulumse :)

Ama çok uğraşncada yumurtalklar alışıyo canm bence ara ver 2 ay en azndan o arada sopan kürğ ve inciri dene snrada bebişi dene
Bu ay olmazsa hayatim ocak da sogan la inciri deneyecem
Sogani icecem inciride ise giderken yiyecem kurusundan
Bakalim.ne olacak
Birde hastayken aktarlarda mervan otu var onu cok soyluyorlar onu kaynatacagim insallah sifa olur

Yaa yerim ben seniii bal kaymagimmm tamam kuzum.sana soz vermistim sozumde durcam kuzum bide 10 gun sonra yapiyim

Bebis var mi kuzum ilk denememi ?
Ne guzel rabbim daim etsin hayatim
Amiin inşallah bitanem yok bebişimiz henüz yeni olacak inşallah rabbim layık görürse ilk deneme değil 2 kmyaslm oldu demştmya 2.nciden snra 1 buçuk yıl ara verdm korktmm nasipse inşallah

Yok yok balimm cok erken zaten hemen sonuc vermezki
Yumurtlamanin ustunden 10 gun gecmesi lazim ki bir ihtimal idrarda ciksin yani
Senin daha erken biz 25 ini bekleyelim

Haa soyle daha var vaktimiz hayatim Allah kerim sabrimizin sonu selamey olacak insallah
Tamam kuzummm 25ni beklicem hakimizda hayirlisi canim kardessim
Kuzum.ise giderken -20 demisain kiyamam sana bere atkini ihmal.etme tamammi sıkı giiyin usutme kuzum

Kuzum daha gencsin yaa 35 yasinda olsan tamam da citirsin kuzummm sen
Yoook be yavru ruhum coktu 6 u ayda reesmen 40 45 oldum hayatim
Senin yas kac
Bebisimin hep benimle buyumesini hayal ederdim
Ben.annemle aramda 17 18 yas var simdi benim bebisle aramda 30 yas olacak bedenen coktugum icin nene mi anne mi desem diye tereddut edecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…