- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
Niye sevmesinn kuzummmm seviyoruzzyaaOf kimsecbeni sewmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye sevmesinn kuzummmm seviyoruzzyaaOf kimsecbeni sewmiyo
Cok seviyoyuzzzOf kimsecbeni sewmiyo
Kuzum wc gelsin yapacam hemenHayirli haberleri bekliyoruz yavrummm
Kuzum en guzeli seninki erken uyuuyp erken uyanıyorsun misss kuzumBen de ozluyorum sizi ama :))))
Erkenden tavuk gibi uyuyorum gece kalkip okuyorum bir daha :)
Doktor cumaya kadar bekleyelim dedi belki gec dollenmedir dedi ama deger 2 katina artmayanlarda saglikli gebelik ilerlemiyor diye okudumDoltor bisey demedimi
Sonucta dusmemis canim cikmis az da olsa 3 güne yine gidersin INŞALLAH katlanirKizlar benim adetim 9 gun gecti 7.gün 253 cikti 9.gunde 292 cikti degerim 2 katina katlanmiyor boyle olup duzelen var mi gebeligi
Hayırlısı olsun inşallah canımm inşallah yükselirDoktor cumaya kadar bekleyelim dedi belki gec dollenmedir dedi ama deger 2 katina artmayanlarda saglikli gebelik ilerlemiyor diye okudum
Kuzum wc gelsin bekliyorum kuzummm ya gelmedi stresten_Masalım_ yap hadiii 3 4 damla idrar alt tarafı
Hadii bende valla hemen resm at yapda inşallah vardırKizlar heyecandan olcem yapiyorum.suan
7 aydir canimNe kadarlık evlisiniz
Kuzum pek bilgim yok ama artmasi lazim.diye biliyorumKizlar benim adetim 9 gun gecti 7.gün 253 cikti 9.gunde 292 cikti degerim 2 katina katlanmiyor boyle olup duzelen var mi gebeligi
Vuuu kızz daha çok yeniiii biraz ara verin bence 3 4 ay kadar7 aydir canim
Yaaa ben cok seviyorumm seniiiiii ((Of kimsecbeni sewmiyo
Yas geciyor kuzuu6 ay denediniz olmadıysa biraz ara verebilirsiniz illaki yumurtalklar fln alışıyo ve yıpranıyo Umya
Yaptin mi balimmKizlar heyecandan olcem yapiyorum.suan
Evlilik yeni ama yasimiz buyuk kuzum yumurtaliklar yavaslar zayiflarsa daha zor olacakVuuu kızz daha çok yeniiii biraz ara verin bence 3 4 ay kadar
Amaa uyumayo cook ozledim bebegimm oglene kadatKuzum en guzeli seninki erken uyuuyp erken uyanıyorsun misss kuzum
Haaa yaşınn gelmiş geçiyo canımmYas geciyor kuzuu
Ben 4 5 ay kadin dogum cocuk hastaliklarinda calismistim
Az cok bilgilerim ordan kalma
29 dan sonra yumurtalar yavasliyor
Zorlaniyor
E bende 28 olacam artik zamanidir da