- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim seni sensiz tadi yok valla balimHamileligin etkileri :)
Gece de ben erken uyuyorum oooo beni uyutup gece 3 4 lere kadar konusun kiskaniyorum ama
_Masalim_
Aynen kuzum yaaa idrar testini aldigimi.soylemedim bile ben kuzum 3 tane aldim bakalimHaklisin kuzum bende oyle yaparim artik
Garibim oda uzuluyor
Hosgeldin canim ALLAH yar ve yardimcin olsunSevdazede
Bende Hayal
2yillik evliyim
22 yasindayim sat :6aralik bat:3yada4 ocak
Aslinda bat bir formalite benm icin suan..
Asilamaya basladim bugun son ignemi yaptim yarin kontorl var
Cikmiyo kiz ben bosuna yapiyorum hepAyyyy kıyamammm yap hadi meraklandımmm
Sagol biTanemYok kizim ameller niyetpere gotedir niyetin kotu deilmis allah biliyo kendini uzme asko
Benim,sitres dibine vurdu demekki bi hafta gecti benimEvet canim en geç dün olması.lazımdı stresten geciktiğini dusunuyorum
Nasıl çıkmıyo yaptnmııCikmiyo kiz ben bosuna yapiyorum hep
Sagol canisiAfiyet olsun balimmm
Denedinmi askolataAynen kuzum yaaa idrar testini aldigimi.soylemedim bile ben kuzum 3 tane aldim bakalim
Bekle sen dewam et tam gax ;DKizlarrr calimalara tam gaz devam ediyonuzmu bakem benim ovu testler adeten sonra cift cizgi oldu adeten 4 gun sonrada yok oldu anlamadim gitii
Ayy kiyamamis sana kuzummm ALLAHIM eslerimizi basimizdan eksik etmesinOzledim,sizi kizlar benim koca bakti uzuluyorum gitmis test almos yap diyo e gelde afetme
Of off millet tek gece iliskiyle hamis kaliyooo bizzz ovu testiyle bile beceremiyozzz.....Bekle sen dewam et tam gax ;D
Yok balim yapıcam bugün birini sen yaptinmi kuzummm?Denedinmi askolata
Kizz affey hadi bisey olmaz onkarada yazik :)Ozledim,sizi kizlar benim koca bakti uzuluyorum gitmis test almos yap diyo e gelde afetme
Bozuk kuzuuuKizlar yapar yapmaz cikti yani sonradan deil ama bu ne ilk defa bole sacma sapan ya
Bozuk bence o aldığınz eczaneye geri götürün yenisini versn kuzumKizlar yapar yapmaz cikti yani sonradan deil ama bu ne ilk defa bole sacma sapan ya