Tamam kuzum 3 tane alcam kuzum bi bugun yapıcam sonra 22 sinde bide adet gunumde (31 aralik)Allah im sana yardim etsin birtanemmm hafi bakalim haberdar et beni bekliyorum seni
dimi aynnen kuzum ondan test yapiim dedim.hadi INŞALLAHSenin saydigin belirtiler hayatim gebelik belirtileri
Bugunkinde gebelik varsa da pek belli olmaz o yuzden sakin uzulmek bozulmak yookTamam kuzum 3 tane alcam kuzum bi bugun yapıcam sonra 22 sinde bide adet gunumde (31 aralik)
Insallahh hayatimmdimi aynnen kuzum ondan test yapiim dedim.hadi INŞALLAH
Tamam bitanem uzulmek yok söz ALLAHIN izniyle yuzumuz gülecekBugunkinde gebelik varsa da pek belli olmaz o yuzden sakin uzulmek bozulmak yook
Tamam mi kuzum anlasalim once
:)
Sonraki testlerde insallah belirginlesin cift cizgi olur
Tmam kuzucummm bende cok optum seniBen simdi çıkıyorum kuzum eczaneye gidiyorum hemen yapip resmi atarimmm öpüyorum seniii ballilokmamUmya
Yaa kiyamam yerim ben seniKizlar kopekler vardi gidemedim ya benim köpek fobim var ortaliktada kimse yoktu valla cok korktum öğlen gidicemmmUmya
Kuzum belkide akintidir hadi git bi bak bal??Yaa kiyamam yerim ben seni
Olsun saglik olsun gec olsun guc olmasin
Galiba bende hastalandim
Lavaboya gitmeye korkuyorum
Belim su an feci agriyor
Baktim hayatimUmya kuzummm baktin miii
Ahh kuzum oh adet olmadgna cok sevindim INŞALLAH adet olmasin bebisin seninledir INŞALLAH cok cok cok AMINBaktim hayatim
Hasta olmamisim henu
Ama cok agriyor ya
Benim ne zaman boyke agrisa
Hasta oluyorum
Ondan korkuyorum
Aminn kuzumm insallah bizimledirlerrr insallah yoksa yine cok uzulecegimAhh kuzum oh adet olmadgna cok sevindim INŞALLAH adet olmasin bebisin seninledir INŞALLAH cok cok cok AMIN
uzulme bende oldum yani yapacak bisey yokAminn kuzumm insallah bizimledirlerrr insallah yoksa yine cok uzulecegim
Nasip kuzummmm hayirlisi biyleymjsuzulme bende oldum yani yapacak bisey yok