Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Tamam kuzum 3 tane alcam kuzum bi bugun yapıcam sonra 22 sinde bide adet gunumde (31 aralik)
Bugunkinde gebelik varsa da pek belli olmaz o yuzden sakin uzulmek bozulmak yook
Tamam mi kuzum anlasalim once
:)
Sonraki testlerde insallah belirginlesin cift cizgi olur

Bugunkinde gebelik varsa da pek belli olmaz o yuzden sakin uzulmek bozulmak yook
Tamam mi kuzum anlasalim once
:)
Sonraki testlerde insallah belirginlesin cift cizgi olur
Tamam bitanem uzulmek yok söz ALLAHIN izniyle yuzumuz gülecek

Ben simdi çıkıyorum kuzum eczaneye gidiyorum hemen yapip resmi atarimmm öpüyorum seniii ballilokmam Umya

Kizlar kopekler vardi gidemedim ya benim köpek fobim var ortaliktada kimse yoktu valla cok korktum öğlen gidicemmm Umya

Son düzenleme:
Kizlar kopekler vardi gidemedim ya benim köpek fobim var ortaliktada kimse yoktu valla cok korktum öğlen gidicemmm Umya
Yaa kiyamam yerim ben seni
Olsun saglik olsun gec olsun guc olmasin
Galiba bende hastalandim
Lavaboya gitmeye korkuyorum
Belim su an feci agriyor

Günaaaydın güzel anne adayları ve anneler

Ben hafta sonu hiç bakamadım buraya.
Bu arada benden bi çamaşır suyu testi istemiştiniz, onu yaptım bu saba
Hani kireç çözücüyü kireçli çaydanlığa dökersin üzerinde gezdiği yerlerde köpürmeye başlar ya öyle bi köpürme oldu.
Ama yine de bu köpürmeler asitten kaynaklanıyor olabilir, yine de aklınızda olsun :)

Güzel bir hafta diliyorum herkeseeee

Ama coook sıkıldım insanlara boyle seylerden bahsedince kendimi kotu hissediyorum bu ay moralim hic yok artik bosvericem cunku bunaldim

ya cok merak edoyorm hamisler cevap yazabilir mi bilgisi olanlar benim tirnaklarm hep yumusktr el tirnaklrm yani bir haftadr durup duruken semsert oldu daha once bi dusugum oldu aynisi ondada oldu bu bi gebelk belirtisi mi yoksa tesaduf mi anlayamdim daha reglmede cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…