- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Normal zamanda bile kullanmayın diyorlar mantar ve bazı bakteriler havasız ve nemli ortamda ürüyor eee malum o bölge yapı gereği hep nemli ped havasız bırakınca enfeksiyon riski artıyorÇok sık değiştirdikden snra bişy olacağını sanmıyorm
bayan bi kadın doğumcu önerisi ped takıyorum diye cahil muamelesi gördüm çokta utandımAaa super fikirbende yarin yapicam
8 buçukda açılır hrlde sen eczaneye ben hastaneye :)Eczane kacta acilir kizlar
Sekizde açılıyor bizle birlikte başlıyorlarEczane kacta acilir kizlar
Ultrasyonla baktğnda bişy görebilirmi doktr bende şuanSekizde açılıyor bizle birlikte başlıyorlar
Kuzu yıkayıp utulucem dimiB
bayan bi kadın doğumcu önerisi ped takıyorum diye cahil muamelesi gördüm çokta utandım
Zaten kilo alcam eskiler olmicak büyük al biraz benimkiler sıkmaya başladı bileMaşa
Kırmızı kartını severimmm pamuklu çamaşır almaya koşaym ben ozamn beyaz beyaz
Hadi bakalim8 buçukda açılır hrlde sen eczaneye ben hastaneye :)
Sagol kuzumSekizde açılıyor bizle birlikte başlıyorlar
Sat ne zamandı seninUltrasyonla baktğnda bişy görebilirmi doktr bende şuan
Çok haklısın da çamaşır neysede normal kıyafetleri napczZaten kilo alcam eskiler olmicak büyük al biraz benimkiler sıkmaya başladı bile
27 kasım diyimSat ne zamandı senin
Evet evet çok vakit almıyo başta üşeniyo insan ordan düşer sanıyor da YÖK valla ultra rahatKuzu yıkayıp utulucem dimi
Kuzum soylemesi ayip toplaniyor mu?Evet evet çok vakit almıyo başta üşeniyo insan ordan düşer sanıyor da YÖK valla ultra rahat
Onları da üste salaş şetler alcam altada bir iki tane pantolon yeter ömür boyu hamile kalmicam nasılsa zaten en sık giydiğim şey forma oda şimdiden sıkıyoÇok haklısın da çamaşır neysede normal kıyafetleri napcz
Kuzu lcv vakikide hamis pantolonlari var cok rahata benziyorOnları da üste salaş şetler alcam altada bir iki tane pantolon yeter ömür boyu hamile kalmicam nasılsa zaten en sık giydiğim şey forma oda şimdiden sıkıyo
geniş tunik faln sonrada kullanılabilir aynenOnları da üste salaş şetler alcam altada bir iki tane pantolon yeter ömür boyu hamile kalmicam nasılsa zaten en sık giydiğim şey forma oda şimdiden sıkıyo
Son adet tarihin 27 kasım mı daha ayın on ikisi bi yanlışlık olmasın27 kasım diyim