Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Sen önce bi beta hcg baktır kaç çıkarsa yaz ona göre gün aşırı bidaha baktır zaten 500 lerde kese üstten çok net görünüyor ben önce kendim bakmıştım çok net gördüm
Bide internetden baktğm betalar da yumurtlamadan snra beta 16.ncı gün 500 fln yazıyo mesela bu değerler anlamıyorm ben bunlardan bi türlü

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-08-19-22-04.png
    68 KB · Görüntüleme: 30
Ay evett ya bide gaz olayı var bende sennle aynı kilolardaydm ama son 1 aydır 50 olmşdum sanırım 50 ile hmş kaldm boyda aynı
Folik asit ne kullanıyorsun. Bu arada testler yapılmadan çiğ ete dokunma gebelik te toksoplazma sıkıntı kedi köpek sucuk salam sosis çiğ yumurta çiğ et aıkıntı

Bide internetden baktğm betalar da yumurtlamadan snra beta 16.ncı gün 500 fln yazıyo mesela bu değerler anlamıyorm ben bunlardan bi türlü
Bunun bi önemi yok erken geç döllenme olayı bu verileri değiştirir sen iki günde bir baktır ikiye katlıyorsa sıkıntı yok. Kimyasal ve dış gebelik te ikiye katlamaz mol gebelik te ve çoğul gebelikte ikiden fazla katlanır.sağlıklı olan ikiye katlamadı

Anladımmm çok teşekkürr edermm bnmki normalse yarn kaç olmalıdır diyelim 50 yada 70 2 ye katlarsa kaç olur

Folio kullanıyorm da diğer söyledklerinizi anlamadımmki onlar nedir
Hastanede torch diye bi test yapılacak sana kızamık toksoplazma herpes gibi gebelikte geçirmemen gereken hastalıklara olan bağışıklığına bakılacak. Kızamık geçiren bi toplumuz onda çoğumuzda bağışıklık varda toksoplazma sıkıntı o dediğim gıdalardan kedi köpek pisliğiyle bulaşmış sebze meyve den bulaşıyor

Hmm bunu bilmiyordmm peki benm yaptğm 2 şer gün arayla olan testler de de ikiye katldığı belli değilmi

nesmertoglu evde yaptğm kaset testlerde bunu gösterir aslnda değilmi yani allah korusunn kmyasal türü bişy olursa ztn bu hafta belli olurmu
Kimyasal gebelik çok az beta hcg içerdiği için idrarda tespiti bile zor ha belli belirsiz bazen görünür ama senin test koyu gördüm ben sabah ver kanını değeri yaz bakalım bence iyi bi değer çıkar Çarşamba tekrarlat yükseldiyse sıkıntı yok hormon yüksekse doktor olayını geciktirme bazısı düşük betaya bunun bi anlamı yok diye hastaları geri çeviriyo sen bikaç defa beta baktır

Bazısı onu yaptğı için moral bozama durumu olacağından endişeliyim bi yandan da

2 kmyasalımda da öğrendiğimde tabi biri 5 biri 10 günlük adet gecikmesiyle testm böyleydi ama şimdi düşünün 2 haftalık durumda böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…