- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
:) :) 12 kasım ama 27 si hamiş kaldğm günSon adet tarihin 27 kasım mı daha ayın on ikisi bi yanlışlık olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) :) 12 kasım ama 27 si hamiş kaldğm günSon adet tarihin 27 kasım mı daha ayın on ikisi bi yanlışlık olmasın
Oy oy kurban olurum sana inşallaahhHamis olayimdaaa esorfmana razymmm bebekten sonra zayflayip yeni ciciler alcam.hem kendime hem bebeisime
Sat 12 kasim kuzum ozaman:) :) 12 kasım ama 27 si hamiş kaldğm gün
Tayt olayı çözüyor şimdilik zayıf olduğum için sağım solum henüz çıkmadı ama bende ordan alırım bikaç aylık kıyafete tonla para veremem zaten makul şeyler geneldeKuzu lcv vakikide hamis pantolonlari var cok rahata benziyor
INŞALLAH cikilotali kurabiyemOy oy kurban olurum sana inşallaahh
Tesettürlü oldğum için tayt giyemem de ben dışarda ev için iyi olur amaTayt olayı çözüyor şimdilik zayıf olduğum için sağım solum henüz çıkmadı ama bende ordan alırım bikaç aylık kıyafete tonla para veremem zaten makul şeyler genelde
Dört haftalık genelde kese görünür zayıfsan sıkışık üstten görür olmadı idrarını yap alttan bakcam der görünür büyük ihtimalleSat 12 kasim kuzum ozaman
Aynen kuzum bi kac parca yeter tunik tayt en rahatiTayt olayı çözüyor şimdilik zayıf olduğum için sağım solum henüz çıkmadı ama bende ordan alırım bikaç aylık kıyafete tonla para veremem zaten makul şeyler genelde
Bende disarda giyemem evde tayt giyeriz kuzum bizde disardada hamis pantolunu alirizTesettürlü oldğum için tayt giyemem de ben dışarda ev için iyi olur ama
Sizin kıyafetler normalde de çok pahalı ama pantolon tunik çok tatlı oluyolar tesettürlü hatunlar şık oluyoTesettürlü oldğum için tayt giyemem de ben dışarda ev için iyi olur ama
4 haftalık değilim amaa benn onda anlamıycaz doktorlaDört haftalık genelde kese görünür zayıfsan sıkışık üstten görür olmadı idrarını yap alttan bakcam der görünür büyük ihtimalle
Aynen çok pahalı o yüzden nasip olurda doğumdan snra aynı kiloma düşmem lazm kaç kilosunuzSizin kıyafetler normalde de çok pahalı ama pantolon tunik çok tatlı oluyolar tesettürlü hatunlar şık oluyo
Aynen canikom 2 hamiş oantolonu yeterli olurBende disarda giyemem evde tayt giyeriz kuzum bizde disardada hamis pantolunu aliriz
Ayy INŞALLAH kuzum yubbbiiiiAynen canikom 2 hamiş oantolonu yeterli olur
Boy 1.65 47 ile hamile kaldım doktor düşük buldu kiloyu dayadı vitamini ben çok düzensiz beslenirdim ama zaten hamile kalınca iştahım açıldı iki kilo aldım şimdiden ama gaz olayı daha çok şiş gösteriyoAynen çok pahalı o yüzden nasip olurda doğumdan snra aynı kiloma düşmem lazm kaç kilosunuz
Boy 1.65 47 ile hamile kaldım doktor düşük buldu kiloyu dayadı vitamini ben çok düzensiz beslenirdim ama zaten hamile kalınca iştahım açıldı iki kilo aldım şimdiden ama gaz olayı daha çok şiş gösteriyo
Kızzz bu ne datlııııııı