Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Yuhhh bu kadarı değildir ya bende bile bu kadarı yok

nesmertoglu iyiki katıldınıx sohbete içim rahatladıı vallahi bide adet dönemm oldğu için sancm çok olurdu dayanamazdm ama şimdi rahatm buda belirtimidir normal oldğuna dair

Hafif baş dönmesi ve göz kararması görünürmü normal gebelikte
Aynı kadının iki her gebeliği bile farklı belirtiler gösterebilir . Bunlar gebelik belirtileri arasında var ben çok sık tuvalete çıkıyorum normalde çok zayıfım yemek zoraki yerdim şimdi dağları taşları yiyorum ve çok kötü kasık ağrım var. Hiperaktif bi kadınım kolum kalkmıyor halsizlikten

Bende aynı şeklde lavbaya çok sık çıkmazdm ve bende zayıfım hiç yemediğim kadar yiyormm çok şükür ağrım yok geçen hafta batma vardı böbek ve kasık arası

Bende aynı şeklde lavbaya çok sık çıkmazdm ve bende zayıfım hiç yemediğim kadar yiyormm çok şükür ağrım yok geçen hafta batma vardı böbek ve kasık arası göğüs uçlarmm acıyo büyümede var hassaslık la beraber

Ama 1nde adet oldum 4nde son buldu sonra gun asiri devam ediyoruz birliktelige.. benim icimde 25 kasimda hamile kaldgm hissi var ama 1nde adrt olduugm için sanirim pskolojikte olabilir
İnşallah üstüne görmüşsündür bu işler belli olmaz. Normal yoldan olmaz dedikleri bile hamile kalıyo yani olur mu olur

Yuregine saglik balim
Yarin testr yapıcam canim eger 25nde kaldysam suan idrarda cikar gibi geliyor 18 gun olcak yarin bakalim kuzum bu suphe insani daha cok umutlandiriyor bi yapym olumsuz olursa reglimi beklicem artikin
Hayırlısı diyelim burdan takip ederim artık insan merak ediyo sonucu

Allahh razı olsunn valla içim çok rahatladı rabbim sizede bebeğinize de sağlık sıhat versn son sorum afedersnz akıntımda var ara ara buda normal oldğunu gösterr demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…