- 12 Kasım 2016
- 865
- 862
- 39
Yuhhh bu kadarı değildir ya bende bile bu kadarı yok#asiri bel ağrısı
#kasık ağrısı
#durduk yere ağlama
#aniden sinirlenme
#iştah acilmasi
#her dakkika wc
#bas dönmesi
#ara ara yoklayan migde bulantisi
#içte sıkıntı
#sanki bebegim varmis gibi hissi
Bu duygular pskolojik olabilir mi kuzular
Valla hepsi var kuzuuuYuhhh bu kadarı değildir ya bende bile bu kadarı yok
Aynı kadının iki her gebeliği bile farklı belirtiler gösterebilir . Bunlar gebelik belirtileri arasında var ben çok sık tuvalete çıkıyorum normalde çok zayıfım yemek zoraki yerdim şimdi dağları taşları yiyorum ve çok kötü kasık ağrım var. Hiperaktif bi kadınım kolum kalkmıyor halsizliktenHafif baş dönmesi ve göz kararması görünürmü normal gebelikte
Göğüslerinde var mı büyüme hassasiyet filannesmertoglu iyiki katıldınıx sohbete içim rahatladıı vallahi bide adet dönemm oldğu için sancm çok olurdu dayanamazdm ama şimdi rahatm buda belirtimidir normal oldğuna dair
hadi bakalım hayırlısı inşallah bayağı bayağı gebelik belirtileriValla hepsi var kuzuuu
Bende aynı şeklde lavbaya çok sık çıkmazdm ve bende zayıfım hiç yemediğim kadar yiyormm çok şükür ağrım yok geçen hafta batma vardı böbek ve kasık arasıAynı kadının iki her gebeliği bile farklı belirtiler gösterebilir . Bunlar gebelik belirtileri arasında var ben çok sık tuvalete çıkıyorum normalde çok zayıfım yemek zoraki yerdim şimdi dağları taşları yiyorum ve çok kötü kasık ağrım var. Hiperaktif bi kadınım kolum kalkmıyor halsizlikten
Bende aynı şeklde lavbaya çok sık çıkmazdm ve bende zayıfım hiç yemediğim kadar yiyormm çok şükür ağrım yok geçen hafta batma vardı böbek ve kasık arası göğüs uçlarmm acıyo büyümede var hassaslık la beraberAynı kadının iki her gebeliği bile farklı belirtiler gösterebilir . Bunlar gebelik belirtileri arasında var ben çok sık tuvalete çıkıyorum normalde çok zayıfım yemek zoraki yerdim şimdi dağları taşları yiyorum ve çok kötü kasık ağrım var. Hiperaktif bi kadınım kolum kalkmıyor halsizlikten
Ama 1nde adet oldum 4nde son buldu sonra gun asiri devam ediyoruz birliktelige.. benim icimde 25 kasimda hamile kaldgm hissi var ama 1nde adrt olduugm için sanirim pskolojikte olabilirHadi
hadi bakalım hayırlısı inşallah bayağı bayağı gebelik belirtileri
Kaşıntı başladı bugün bideGöğüslerinde var mı büyüme hassasiyet filan
İnşallah üstüne görmüşsündür bu işler belli olmaz. Normal yoldan olmaz dedikleri bile hamile kalıyo yani olur mu olurAma 1nde adet oldum 4nde son buldu sonra gun asiri devam ediyoruz birliktelige.. benim icimde 25 kasimda hamile kaldgm hissi var ama 1nde adrt olduugm için sanirim pskolojikte olabilir
INŞALLAH canim benim nasip kismetİnşallah üstüne görmüşsündür bu işler belli olmaz. Normal yoldan olmaz dedikleri bile hamile kalıyo yani olur mu olur
Estağfurullah olur mu? Birbirimize destek oldukça güçlüyüz
Yuregine saglik balimEstağfurullah olur mu? Birbirimize destek oldukça güçlüyüz
sen şimdi kimyasal gebeliği unut o fikirden bi kurtul ve pozitif düşün ben iki düşük yaptım Buda düşecek diye kendimi şartlandırmam doğru mu? Bu hayatta herşey bizler için rahat ol normal hamilelik seninkiKaşıntı başladı bugün bide
Hayırlısı diyelim burdan takip ederim artık insan merak ediyo sonucuYuregine saglik balim
Yarin testr yapıcam canim eger 25nde kaldysam suan idrarda cikar gibi geliyor 18 gun olcak yarin bakalim kuzum bu suphe insani daha cok umutlandiriyor bi yapym olumsuz olursa reglimi beklicem artikin
Üzülme hayırlısı öyleymiş sağlıksız gebelikten Allah ın kulunu koruma şekli düşükBende bi dusuk yaptimmm
S
sen şimdi kimyasal gebeliği unut o fikirden bi kurtul ve pozitif düşün ben iki düşük yaptım Buda düşecek diye kendimi şartlandırmam doğru mu? Bu hayatta herşey bizler için rahat ol normal hamilelik seninki