Tamam canim.senide etiketlerimHayırlısı diyelim burdan takip ederim artık insan merak ediyo sonucu
Sen cok tatlisin yaaaAllahh razı olsunn valla içim çok rahatladı rabbim sizede bebeğinize de sağlık sıhat versn son sorum afedersnz akıntımda var ara ara buda normal oldğunu gösterr demi
Aynenn valla çok kötü bağımlılık yapıyo burası artk burdan çıkamam hrldeHayırlısı diyelim burdan takip ederim artık insan merak ediyo sonucu
Evet kuzum oyleymis ALLAHIM korusun bidaha tekrarlanmaz INŞALLAHÜzülme hayırlısı öyleymiş sağlıksız gebelikten Allah ın kulunu koruma şekli düşük
Akıntı olumlu bişey hormonal değişikliklere bağlı o. Ben o alıntı yok diye vajinal ilaç kullanıyorum. Çamaşırını sık değiştir ama ıslaklık mantar vajinal enfeksiyon yapmasın hamilelikte cekilmiyoAllahh razı olsunn valla içim çok rahatladı rabbim sizede bebeğinize de sağlık sıhat versn son sorum afedersnz akıntımda var ara ara buda normal oldğunu gösterr demi
Günl0k ped kullanmamın zararı olurmu ızlaklığa göre sık sık değiştiriyormAkıntı olumlu bişey hormonal değişikliklere bağlı o. Ben o alıntı yok diye vajinal ilaç kullanıyorum. Çamaşırını sık değiştir ama ıslaklık mantar vajinal enfeksiyon yapmasın hamilelikte cekilmiyo
Hadi bakalımmm balımm sende güzl haber ver bizee sevincimiz artsınnKizlar hemen yarin eczanaeye kosacammm
Onu normalde bile kullanma çamaşır değiştir o pedler yeterince hava almadığı için tek başına enfeksiyon kaynağı sentetik sonuçta bol pamuklu çamaşır edin gün içinde sık sık değiştirGünl0k ped kullanmamın zararı olurmu ızlaklığa göre sık sık değiştiriyorm
i hekimliği yakınsa kanda ver bariKizlar hemen yarin eczanaeye kosacammm
Çok sık değiştiriyorm ama çamaşırda bazen leke kalma durumu oluyo o yüzdenOnu normalde bile kullanma çamaşır değiştir o pedler yeterince hava almadığı için tek başına enfeksiyon kaynağı sentetik sonuçta bol pamuklu çamaşır edin gün içinde sık sık değiştir
INŞALLAH kuzum benim hemen buraya aticam sonucuKizlar hemen yarin eczanaeye kosacammm
Biraz uzak ama gideblrsem orayada gideyimA
i hekimliği yakınsa kanda ver bari
Bende ped kullanıyorumÇok sık değiştiriyorm ama çamaşırda bazen leke kalma durumu oluyo o yüzden
Çok sık değiştirdikden snra bişy olacağını sanmıyormBende ped kullanıyorum
O zaman eşinin beyaz atletini feda etÇok sık değiştiriyorm ama çamaşırda bazen leke kalma durumu oluyo o yüzden
Aaa super fikirO zaman eşinin beyaz atletini feda etben bi kadın doğumcumuzun önerisiyle öyle yaptım günlük ped gördü çamaşırımda beni nerdeyse dövüyordu. Eşimin atletini küçük küçük kestim iş yerinde çamaşır değişemeyince kullanıyorum bide yıkayıp ütüleyip minik bi makyaj çantasında yanımda taşıyorum. Günlük pede çoğu doktor karşı
O zaman eşinin beyaz atletini feda etben bi kadın doğumcumuzun önerisiyle öyle yaptım günlük ped gördü çamaşırımda beni nerdeyse dövüyordu. Eşimin atletini küçük küçük kestim iş yerinde çamaşır değişemeyince kullanıyorum bide yıkayıp ütüleyip minik bi makyaj çantasında yanımda taşıyorum. Günlük pede çoğu doktor karşı