Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Şimdi ilk duymak istediğin halk arasında üstüne görme olayı bu bi ihtimal. Hamilelik oluştu geç döllenme oldu o gördüğün yerleşme kanaması ve geç döllenme sebebiyle test negatif çıkıyo. İkincisi biz kadınlar bazen sadece stres kaynaklı gecikme yaşayabiliriz bir de psikolojik gebeliğe şartlanma durumunda olurmuş böyle. Tabi hormonal bi sıkıntı başlamadıysa prolaktin artışı vs

Benm son sorumuda cvp layn nluurrr

Ay ne guzel konustun,sen olee walla simdi rahatladim kanda cikarmi ki acaba yaptirsam

Yaptır ne kaybedersin ki negatif çıksa bile olana kadar tekrarlat
Teyzesi ellerinden oper benim bi bicirik oglum warbirbucuk yasinda o sagolsun disari cikamiyorum esimde calisiyo anca idrar yap dur ewde oldum walla ama yapin yaparim buyuk ihtimal esimi ikna edersem oda yoruluyo napsin dinlenmek,sart bide sence hamile kalinca emzirme kesilmelimi tandem mi yapsam

Korkumdan gidemiyorm doktora ayy yüreğime su serptiniz vallahiii bu kadar kısa sürede bu kadar netleşmz değilmi kmyasal adını anmak ble istmyrm ama işte ko
Bu normal gebelikte artmış beta hcg değeri bende idrar negatif çıktı aynı gün kan 50 çıktı. Senin daha yüksekki böyle belirgin çıkmış rahat ol

Birbuçuk yaşındaysa cocuğun Allah bağışlasın gebelik oluşursa sütten kesmen gerekiyor zaten o sütün içeriği çokta besleyici olmuyo e tabi bide sana ve karnındakine de yazık

#asiri bel ağrısı
#kasık ağrısı
#durduk yere ağlama
#aniden sinirlenme
#iştah acilmasi
#her dakkika wc
#ara ara bas dönmesi
#ara ara yoklayan migde bulantisi
#içte sıkıntı
#sanki bebegim varmis gibi hissi

Bu duygular pskolojik olabilir mi kuzular

Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir siz ne kadarlıkken öğrendiniz testiniz böylemiydi
Ben klomen ve ovitrelle tedavi sonrası kaldım tek tüple. On beşinci gün öğrendim ama idrarda hep negatifti calıştığım yerde kan verdim sinemaya gittim haber geldi hamilesin diye inanamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…