- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kuzummm tam net yaaa bitanecigimmmm ayyy seni gordukce heyecanlanyoum sanki kendim gibi cok seviniyorum bitanem yarini bekliyorum merakla kuzum minigin kac haftalik bakalaimmmKurban olurumm sanaa gerçekden miii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzummm tam net yaaa bitanecigimmmm ayyy seni gordukce heyecanlanyoum sanki kendim gibi cok seviniyorum bitanem yarini bekliyorum merakla kuzum minigin kac haftalik bakalaimmmKurban olurumm sanaa gerçekden miii
Anladim canimAdet normal yoğunluk ve gün sayısı da normalse gebeliğin yerleşmesi gereken tabaka dışarı atıldığı için kanamayla zor bi ihtimal yani
Şimdi ilk duymak istediğin halk arasında üstüne görme olayı bu bi ihtimal. Hamilelik oluştu geç döllenme oldu o gördüğün yerleşme kanaması ve geç döllenme sebebiyle test negatif çıkıyo. İkincisi biz kadınlar bazen sadece stres kaynaklı gecikme yaşayabiliriz bir de psikolojik gebeliğe şartlanma durumunda olurmuş böyle. Tabi hormonal bi sıkıntı başlamadıysa prolaktin artışı vsAycyerimm,seni,bennnnnn
Tam sana danismaya ihtiyacim war ya benimmm
Bak kuzum ben ayin altisinda adet oluyorum normalde 30gunde bir olurum bu ayin yedisi sabah kahve rengi leke geldi bugun test yaptim sabah negatif adetim bi hafta gecmis oluyo neden olabilir bu ben bi turlu anlam weremedim
Şimdi ilk duymak istediğin halk arasında üstüne görme olayı bu bi ihtimal. Hamilelik oluştu geç döllenme oldu o gördüğün yerleşme kanaması ve geç döllenme sebebiyle test negatif çıkıyo. İkincisi biz kadınlar bazen sadece stres kaynaklı gecikme yaşayabiliriz bir de psikolojik gebeliğe şartlanma durumunda olurmuş böyle. Tabi hormonal bi sıkıntı başlamadıysa prolaktin artışı vs
Pes etmek yok azimle yola devam ne kadar geç gelse o kadar kıymetli oluyo onu şimdi şimdi anladım da yıpranıyor insanAnladim canim
Cok sagol canimmmm
Ay ne guzel konustun,sen olee walla simdi rahatladim kanda cikarmi ki acaba yaptirsamŞimdi ilk duymak istediğin halk arasında üstüne görme olayı bu bi ihtimal. Hamilelik oluştu geç döllenme oldu o gördüğün yerleşme kanaması ve geç döllenme sebebiyle test negatif çıkıyo. İkincisi biz kadınlar bazen sadece stres kaynaklı gecikme yaşayabiliriz bir de psikolojik gebeliğe şartlanma durumunda olurmuş böyle. Tabi hormonal bi sıkıntı başlamadıysa prolaktin artışı vs
Yaptır ne kaybedersin ki negatif çıksa bile olana kadar tekrarlatAy ne guzel konustun,sen olee walla simdi rahatladim kanda cikarmi ki acaba yaptirsam
Kuzum sende yarin kan versen bence iyi olurAy ne guzel konustun,sen olee walla simdi rahatladim kanda cikarmi ki acaba yaptirsam
Haklisin hayirlisi canimmm tez zamanda kavuşuruz INŞALLAHPes etmek yok azimle yola devam ne kadar geç gelse o kadar kıymetli oluyo onu şimdi şimdi anladım da yıpranıyor insan
Teyzesi ellerinden oper benim bi bicirik oglum warbirbucuk yasinda o sagolsun disari cikamiyorum esimde calisiyo anca idrar yap dur ewde oldum walla ama yapin yaparim buyuk ihtimal esimi ikna edersem oda yoruluyo napsin dinlenmek,sart bide sence hamile kalinca emzirme kesilmelimi tandem mi yapsamYaptır ne kaybedersin ki negatif çıksa bile olana kadar tekrarlat
Bu normal gebelikte artmış beta hcg değeri bende idrar negatif çıktı aynı gün kan 50 çıktı. Senin daha yüksekki böyle belirgin çıkmış rahat olKorkumdan gidemiyorm doktora ayy yüreğime su serptiniz vallahiii bu kadar kısa sürede bu kadar netleşmz değilmi kmyasal adını anmak ble istmyrm ama işte ko
Al iste hamisimiz vani doner cekmis yat euyanda gorursun asko bu saate hayatta bulunmaz ancak,yarinKızzzlar yaa bnm burnuma döner kokusu geliyo yaaa bu saate kadar uyulmazsa böyle olur nerden buluyum şimdi
Kiz aseriyormusuunn ya cok duygulandimm ya sevinçtenKızzzlar yaa bnm burnuma döner kokusu geliyo yaaa bu saate kadar uyulmazsa böyle olur nerden buluyum şimdi
Allah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir siz ne kadarlıkken öğrendiniz testiniz böylemiydiBu normal gebelikte artmış beta hcg değeri bende idrar negatif çıktı aynı gün kan 50 çıktı. Senin daha yüksekki böyle belirgin çıkmış rahat ol
Çokk feciii amaaa yaa ağlycm nerdyseee bide çok duygusallaştm zttnnAl iste hamisimiz vani doner cekmis yat euyanda gorursun asko bu saate hayatta bulunmaz ancak,yarin
Birbuçuk yaşındaysa cocuğun Allah bağışlasın gebelik oluşursa sütten kesmen gerekiyor zaten o sütün içeriği çokta besleyici olmuyo e tabi bide sana ve karnındakine de yazıkTeyzesi ellerinden oper benim bi bicirik oglum warbirbucuk yasinda o sagolsun disari cikamiyorum esimde calisiyo anca idrar yap dur ewde oldum walla ama yapin yaparim buyuk ihtimal esimi ikna edersem oda yoruluyo napsin dinlenmek,sart bide sence hamile kalinca emzirme kesilmelimi tandem mi yapsam
Hafif baş dönmesi ve göz kararması görünürmü normal gebelikteBirbuçuk yaşındaysa cocuğun Allah bağışlasın gebelik oluşursa sütten kesmen gerekiyor zaten o sütün içeriği çokta besleyici olmuyo e tabi bide sana ve karnındakine de yazık
Ben klomen ve ovitrelle tedavi sonrası kaldım tek tüple. On beşinci gün öğrendim ama idrarda hep negatifti calıştığım yerde kan verdim sinemaya gittim haber geldi hamilesin diye inanamadım vallaAllah razı olsun inşallah dediğiniz gibidir siz ne kadarlıkken öğrendiniz testiniz böylemiydi