Sohbet koliklerin yeri :P

Günaydın hazalcımmm,yeni ayılabildim,miniklerimle güzel bir kahvaltı yaptım çayımı yudumluyorummm

merhabalar tatlım hoşgeldin
afiyet olsun canım biraz geç oldu ama günün en renkli kahvaltısı sana aittir minklerle biliyorsun minikler neşe kaynağı olabiliyor yaramzlaşmadıkları taktirde

merhabalar tatlım hoşgeldin
afiyet olsun canım biraz geç oldu ama günün en renkli kahvaltısı sana aittir minklerle biliyorsun minikler neşe kaynağı olabiliyor yaramzlaşmadıkları taktirde

Aynen öyle...Nasılsın bakalım bugun?Burda o kadar çok gelin arabası var ki bugun başım şişti korna seslerinden,bol bol araba arkası yazılarını okuyorum hatta az önce gecen gelin arabasının arkasında "Meleğimi aldım cennete gidiyorum" yazıyordu

İyiyim canım bende, bugün biraz kışa hazırlık yaptık ta anneme yardım ettim
Ayy sorma tubacım ya burdada öyle bi komşunun da düğünü var ama hiç gidesim yok annemler gitti
ay ne hoş yazmış öyle Umarım gerçektende öyle düşünüyordu

Sen nasılsın canım neler yaptın bugün :) bende bugün biraz bizim minikle oynadım ama oda ha çok küçük

Ooo kış hazırlıgı ne güzel şeyler hazırlanıyor öyle,Allah güle güle yemeyi nasip etsin inşallah,sevmiyorum ben de düğünleri çok yakınım ve mecbur olmadıkca gitmemeyi tercih ediyorum senin gibi.Eminim öyle düşünüyordur

Sen nasılsın canım neler yaptın bugün :) bende bugün biraz bizim minikle oynadım ama oda ha çok küçük

Güzel bir pazar günüydü canım,kahvaltı faslı,kahve faslı,biraz nette takıldım evdeydim yani tüm gün...O tatlı miniği ben bir elime alıp evire çevire öper yutarım,çok severim minik bebekleri ben,kaç aylıktı kız mı erkek mi?

Sağ ol bitanem :=)) inş. evet biraz yorucu oluyor ama kışında rahat oluyor tabi.:)
Aynen ya bende hiç sevmem düğünler birde oynamayıda beceremem aynı sen gibi yani

Sağ ol bitanem :=)) inş. evet biraz yorucu oluyor ama kışında rahat oluyor tabi.:)
Aynen ya bende hiç sevmem düğünler birde oynamayıda beceremem aynı sen gibi yani

Ay ama ben oynamayı çok severimm Sevdicegim pek izin vermiyor da söylemesi ayıp elimi etegimi çektim gayrıı

bu aralar bana hergün pazarda sorma yaa ısırmamak için zor tutyorum kendimi yanakları tombik tombik bende bayılırım yaa
2 aylık oldu canm yenı yenı sesler çıkarmaya başladı yenı yenı ağlama stilleri geliştirdi kız canım.
ayaklarını flan oynatınca çok tatlı oluyo

Abovvv tam benlikmiş zilliiiiii sen onu 3 aydan sonra gör bir de işte asıl o zaman doyamıyor insan Allah'ın mucizesi diyorsun baktıkca

Naber hazal cım,ugramamışsın çoktandır?Ben de bu aralar pek giremiyorum arkadaşımın düğünü vardı onunla ilgilendim çok yoruldum ama bitti şükürler olsun..Sen ne alemdesin ne yapıyorsun?

Naber hazal cım,ugramamışsın çoktandır?Ben de bu aralar pek giremiyorum arkadaşımın düğünü vardı onunla ilgilendim çok yoruldum ama bitti şükürler olsun..Sen ne alemdesin ne yapıyorsun?

ya canm benım nasılsın yaa.. ne zmandır bende giremedım paketım bıtmıştı birde okul flan açılıyo ya
düğün nasıldı canım yorucumuydu mutlu çiftlere mutluluklar bizden
senın nasıl gıdyo başka tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…